Sinema Haberleri

Rebel Moon ve Army of the Dead’in Bağlantılı Olacağı Açıklandı

Rebel Moon ve Army of the Dead filmlerinin aynı evrende geçtiği açıklandı. Zack Snyder, Netflix için hazırladığı farklı temalara sahip iki filmi Rebel Moon ve Army of the Dead‘in bağlantılı olduğunu belirtti. Snyder, Total Film dergisine verdiği röportajda, Army of the Dead‘in geniş mitolojisinden bahsederek, aslında planlanan ancak hiç yapılmamış bir animasyon dizisinde Rebel Moon ile bağlantıları olacağını açıkladı.

Zack Snyder’ın Bağlantı Açıklaması

Snyder, Army of the Dead‘in asıl filmde gösterilmeyen geniş bir mitolojiye sahip olduğunu belirterek, bu mitolojinin Rebel Moon’un bir karakterini içerdiğini fakat kullanılmadığını dile getirdi. İfade ettiğine göre, planlanan animasyon dizisi Rebel Moon, Army of the Dead’deki boyutlar arası geçişi ve farklı karakterleri keşfedecekti. Ayrıca Rebel Moon’daki bir karakterin, animasyon dizisindeki uzaylılardan biri olacağını da açıkladı.

Rebel Moon Army of the Darkness
Rebel Moon – Army of the Darkness

Snyder, “Army of the Dead’in filme hiç girmemiş oldukça geniş bir mitolojisi var,” diyor. “Aslında Army of the Dead animasyon dizisinde Rebel Moon’dan bir karakter var ama biz onu hiç kullanmadık. Dizinin bir noktasında, bir portaldan başka bir boyuta geçiyorlar ve o diğer boyutta karşılaştıkları karakterler var. Rebel Moon’da bir bardalar ve uzaylılardan biri animedeki karakterlerden biri. Yani bu kesinlikle paylaşılan bir evren.”

🔸 Zack Snyder’ın Rebel Moon Filminden İlk Görseller Yayınlandı – FRPNET

Rebel Moon ve Army of the Dead Bağlantısı

Snyder, Army of the Dead ile Rebel Moon’un aynı evrende geçtiğini belirterek, Rebel Moon’da olası birincil filme göndermeler olabileceğini dile getirdi. Bu durum, 2021’de duyurulan ve Army of the Dead evrenine dayanan Planet of the Dead adlı devam filminin bağlamını da güçlendiriyor. Rebel Moon’un olaylarının, Planet of the Dead ile doğrudan ilişkili olup olmayacağı ise ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak.

Zack Snyder’ın Planları

Rebel Moon için Snyder’ın büyük planları var. Bu planlar, animasyon dizisi ve çizgi roman prequel’i gibi farklı medya platformlarına yayılacak. Rebel Moon’un seri olarak üç filmlik bir hikayeye sahip olacağını belirten Snyder, bunun yanı sıra potansiyel yan ürünlerin de gelişimini düşünüyor.

REBEL MOON: (L-R) Sofia Boutella as Kora and Djimon Hounsou as Titus in Rebel Moon. Cr. Clay Enos/Netflix © 2023

Army of the Dead Netflix’te yayınlanırken; Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, 22 Aralık 2023’te vizyona girecek. Devam filmi Rebel Moon – Part Two: The Scargiver ise 19 Nisan 2024’te gösterime girecek. Bu planlar, Snyder’ın farklı temalara sahip filmlerinin izleyicilerle buluşma tarihlerini gösteriyor.

YouTube player

Filmde Sofia Boutella‘nın yanı sıra Ed Skrein, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Staz Nair, Bae Doona, Ray Fisher, Anthony Hopkins ve E. Duffy rol alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.