Sinema Haberleri

Zack Snyder’ın Rebel Moon Filminden İlk Görseller Yayınlandı

Başrolünde Sofia Boutella’nın yer aldığı Zack Snyder imzalı Rebel Moon filminden ilk görseller yayınlandı.

Zack Snyder’ın aslında bir Star Wars hikayesi olarak çekmeyi planladığı senaryo, Rebel Moon adıyla karşımıza çıkmaya hazır. 22 Aralık’ta Netflix’te vizyona girecek film için ilk görseller yayınlandı.

300, Man of Steel ve The Army of Dead filmlerinin yaratıcısı Zack Snyder‘ın elinden, yapımı onlarca yıldır devam eden destansı ve fantastik bir bilimkurgu olayı: Rebel Moon.

Rebel Moon Konusu

Galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, zorba bir gücün ordusunun tehdidiyle karşılaşınca köylüler arasında yaşayan gizemli yabancı Kora (Sofia Boutella) hayatta kalmanın tek umudu hâline gelir. Kora, Ana Dünya’ya karşı imkansız bir direnişte kendisiyle birlikte mücadele edecek eğitimli savaşçılar bulmakla görevlendirilir. Farklı dünyalardan gelen ama aynı kefaret ve intikam duygularını paylaşan yabancılar, isyancılar, köylüler ve savaş yetimlerinden oluşan bir ekip kurar. Bütün diyarın gölgesi ayın en karanlık yerlerine düşerken, bir galaksinin kaderi bu savaşa bağlıdır ve bu uğurda yeni bir kahramanlar ordusu kurulur.

Rebel Moon Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncu kadrosu da oldukça zengin.

Sofia Boutella’nın başrolde oynadığı yapımda Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins (Jimmy karakterini seslendiriyor), Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll gibi önemli isimler de yer alıyor.

Film, 22 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak. Filmi aynı tarihte www.netflix.com/RebelMoon adresinden izleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.