Sinema Haberleri

Pennywise Geri Döndü! İşte IT: Chapter 2’den Gelen İlk Görüntüler

Stephen King’in “IT” uyarlamasının devam filmi IT: Chapter 2‘nin setinden görüntüler gelmeye başladı. Toronto’da gerçekleştirilen film çekimleri sırasında çekilen fotoğraflarda, Bill Skarsgard tüyler ürpertici Pennywise olarak kamera karşısına geçti.

Andy Muschietti tarafından yönetilen devam filminde; Kaybedenler Kulübü’nün Palyaço Pennywise’ı yenmesinin üzerinden 27 yıl geçmiştir. Artık birer yetişkin olan kulüp üyeleri, eski günleri geride bırakmıştır. Kasabayı korumak için kalan Mike Hanlon, Derry’de çocuklar kaybolmaya başlayınca eski arkadaşlarını çağırır ve Pennywise dönerse, geri dönüp onu durduracaklarına dair verdikleri sözü hatırlatır.

IT: Chapter 2 Filminin Yetişkin “Kaybedenler Kulübü”

IT: Chapter 2’deki Kaybedenler Kulübü üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Beverly rolünde Jessica Chastain, Bil rolünde James McAvoy, Mike rolünde Isaiah Mustafa, Ben rolünde Jay Ryan, Eddie rolünde James Ransone, Richie rolünde Bill Hader ve Stanley rolünde Andy Bean. Kulübün üyelerinin küçüklüklerini ise yine Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer ve Nicholas Hamilton canlandıracak.

► IT: Chapter 2 Filminin Tam Kadrosu Belli Oldu

Korku sinemasının iddialı yapımlarından olan film 6 Eylül 2019’da sinema severlerle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.