Sinema Haberleri

Notre Dame’ın Kamburu ve Operadaki Hayalet Dark Universe Evrenine Katılıyor!

Hollywood’un altın çağının sembolleşmiş canavarlarını bir araya getirecek olan Universal Studios’un Dark Universe evrenine, iki yeni karanlık figür daha eklendi.

Önümüzdeki hafta Alex Kurtzman’ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve baş rolde Tom Cruise’u izleyeceğimiz The Mummy ile sinemada ilk defa boy gösterecek olan Dark Universe, Notre Dame’ın Kamburu ve Operadaki Hayalet’i de bünyesine kattı!

The Mummy’nin basın tanıtımı esnasında, Dark Universe evreninin geleceği hakkındaki soruları yanıtlayan Kurtzman, Notre Dame’ın Kamburu ve Operadaki Hayalet’in de Universal’ın yeni ve karanlık ortak evreninin bir parçası olarak beyaz perdeye taşınacağını açıkladı.

Dark Universe kapsamında iki yıl içerisinde Javier Bardem’i, Frankenstein’ın Canavarı rolünde göreceğimiz Frankenstein’in Gelini vizyona girecek. Frankenstein’in Gelini’ni ise, Johnny Depp’i başrolde göreceğimiz, H.G. Wells’in romanından uyarlanan Görünmez Adam takip edecek. Bunun yanında, stüdyonun Van Helsing, The Wolfman ve Creature from the Black Lagoon için de yeniden çekim planları mevcut.

Ortak evrenin diğer filmlerinin aksine, Notre Dame’ın Kamburu ve Operadaki Hayalet, Universal ebünyesindeki orijinal isimlerden ikisi.Bu ikili, 1920’lerde beyaz perde ile buluşmuştu. Hem Quasimodo, hem de Hayalet rolünü, sessiz filmlerin efsane oyuncusu Lon Chaney üstlenmişti.

Filmlerin çıkış tarihi ya da oyuncu kadrosu henüz belli olmasa da Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Charlize Theron ve Angelina Jolie gibi isimler, Kurtzman’ın favorileri arasında. Ayrıca Kurtzman’ın basına verdiği demeçlerde, Dark Universe evreninin bir parçası olacak isimlerin arasında Dracula da yer alıyor.

Dark Universe ilk olarak duyurulduğunda, Luke Evans’ın başrolde olduğu Dracula Untold filminin, ortak evrenin başlangıç filmi olacağına dair iddialar ortaya atılmıştı fakat Universal bu iddiaları The Mummy ile çürütmüştü. Belli ki Universal Studios, Dracula için planlarını tamamen rafa kaldırmamış.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.