Edebiyat

George R.R. Martin, The Winds of Winter Romanı İçin Biraz Daha Bekleyeceğimizi Söyledi

COVID-19 sebebiyle kendini eve kapatan George R. R. Martin, Buz ve Ateşin Şarkısı roman serisinin son kitabı The Winds of Winter romanını biraz olsun hızlandırdığını dile getirdi.

Geçtiğimiz yılın nisan ayı sonlarında Game of Thrones dizisi sona ermişti. İzleyicinin ağzında kötü bir tat bırakan son sezonun ardından gözler, serinin aslında nasıl bittiğini öğrenmek için George R.R. Martin’e dönmüştü.

Martin, çok hızlı ya da sürekliliği olan bir yazar değil. Ne yazık ki oldukça yavaş bir yazar. Serinin gecikmesindeki en büyük nedenlerden biri de bu. Ancak George R. R. Martin’in şahsi blog sayfasında paylaştığı bilgiye göre, son romanın çalışmaları biraz olsun hızlanmış.

Diğer projeler ve çalışmalarla da ilgilendiğini söyleyen Martin, son roman için birkaç tane yeni bölüm yazdığını dile getirdi. Ünlü fantazya yazarı, “Son zamanlarda Cersei, Asha, Tyrion, Ser Barristan ve Areo Hotah hakkında bir şeyler yazdım. Önümüzdeki hafta Braavos’a uğramayı düşünüyorum” dedi.

Elbette bunun anlamı romanın hemen çıkacağı yönünde değil. Zaten Martin’in kendisi de romanı hemen bitireceğini söylemiyor. Öte yandan hızlandırmış olduğunu da ekliyor. The Winds of Winter üzerinde uzun saatler harcadığını belirten Martin, kitabın beklediğinden de uzun olacağını söyledi.

Bakalım Martin, bu efsanevi fantastik seriyi ne zaman bitirebilecek…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.