Sinema Haberleri

Neill Blomkamp RoboCop Returns’ün Yönetmenliğinden Ayrıldı

District 9 ile gönüllerimize taht kurmuş yönetmen Neill Blomkamp, RoboCop Returns’ün yönetmen koltuğuna da oturacağını duyurduğunda hem kendi takipçilerini hem de RoboCop sevenleri bir hayli heyecanlandırmıştı. Ne yazık ki Blomkamp elinden çıkma bir RoboCop hayali kuran izleyicilerin bu hayalleri suya düşecek zira Blomkamp, bir korku filmi çekmek için projeden ayrıldığını kısa ve öz bir tweet ile duyurdu.

https://twitter.com/NeillBlomkamp/status/1161887748535439360

1987’de çıkan orijinal RoboCop filminin devamı olacak RoboCop Returns’ün senaryosu da orijinal filmin yazarları Ed Neumeier ve Michael Miner tarafından kaleme alınmış fakat film, bazı sıkıntılar nedeniyle bugüne kadar çekilememişti. Şimdi ise bu senaryo Terminator: Dark Fate senaristlerinden Justin Rhodes ve Tim Miller tarafından yeniden düzenleniyor.

Fakat ne yazık ki bu yeni film, Blomkamp’ın yorumu ile karşımıza çıkmayacak. Kendi duyurusunda da belirttiği gibi Blomkamp, bir korku filmi çekmek için projeden ayrıldı ve filmin bünyesinde olduğu stüdyo MGM de Blomkamp’ı beklemek yerine yeni bir yönetmen arayışına girmiş durumda.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.