Sinema Haberleri

Müslüman Süper Kahraman Ms. Marvel, Marvel Sinematik Evreni’ne Geliyor

Avengers: Infinity War filminin yankıları devam ederken, çekimleri süren Captain Marvel filmi vasıtasıyla çizgi roman dünyasındaki bir kahramanın daha Marvel Sinematik Evreni’ne geçeceğini öğrenmiş bulunuyoruz. BBC’ye röportaj veren Marvel Stüdyoları’nın Başkanı Kevin Feige, Ms. Marvel olarak da bilinen Müslüman süper kahraman Kamala Khan ile ilgili planları olduğunu doğruladı.

Digital Trends’in derlediği habere göre; 8 Mart 2019’da gösterime girmesi planlanan Captain Marvel filmi üzerinde çalıştıklarını belirten Feige, “Captain Marvel filmini Brie Larson ile çekiyoruz. Çizgi romandaki bir diğer karakter ise kahramanımızdan esinlenen Ms. Marvel. Captain Marvel’ın gösteriminin ardından Ms. Marvel ile planlarımız var” dedi ancak daha fazla detay vermekten kaçındı.

Marvel’ın Ms. Marvel karakteri için ne tür bir çalışma yapacağı merak konusu. Kendi filmi mi olacak yoksa Captain Marvel’ın devam filminde yardımcı rolde mi yer alacak? Belki de Netflix dizisi olarak karşımıza çıkar. Yazar Willow Wilson ve Editör Sana Amanat tarafından 2014 yılında yaratılan Ms. Marvel’ın önümüzdeki dönemde nasıl bir projede göreceğimize Kevin Feige karar verecek.

Marvel’ın Müslüman Kadın Süper Kahramanı – Kamala Khan

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.