Sinema Haberleri

Marvel’ın Doctor Strange’i Benedict Cumberbatch Spider-Man 3 Kadrosuna Katılıyor

Marvel Sinematik Evreni‘nde Doctor Strange‘i canlandıran Benedict Cumberbatch, Spider-Man 3 filminde boy göstermeye hazırlanıyor.

The Hollywood Reporter‘ın duyurduğu habere göre; Benedict Cumberbatch, Spider-Man serisinin yeni filminde yer alacak. Cumberbatch‘in canlandırdığı Doctor Strange, önceki iki filmde Robert Downey Jr.’ın Tony Stark ve Samuel L. Jackson’ın Nick Fury karakterleri gibi Örümcek Adam‘ın mentörü görevini üstlenecek.

Marvel Studios ve Sony ortaklığında geliştirilen Spider-Man 3 filminin başrolünde yine Tom Holland bulunuyor. Son olarak Electro karakteri ile Jamie Foxx‘un da kadroya katılma ihtimalini duyurduğumuz Spider-Man 3‘te rol alması beklenen Benedict Cumberbatch, Doctor Stranger and the Multiverse of Madness‘ın da başrolünü üstleniyor.

Spider-Man filminin çekimlerine bu ayın sonlarında Atlanta‘da başlanacağı bilinirken, Multiverse of Madness‘ın seti de Londra‘da kuruluyor. Cumberbatch‘in Spider-Man filmi sahnelerinin nerede ve ne zaman çekileceği ise henüz bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.