Sinema Haberleri

The Man From Earth Devam Filmine Kavuşuyor

man-from-earth-banner

The Man From Earth filmi, 2007 yılında Richard Schenkman tarafından yönetilip senaryosu Jerome Bixby tarafından yazılmıştı. Çıktığında kısa sürede klasik haline gelmişti ve büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu.

Şimdi ki haberimiz neredeyse 10 yıl sonra gelen devam filmiyle ilgili. Filmin adı The Man From Earth: Holocene ve Vanessa Williams, Sterling Knight, Britanny Curran, Carlos Knight ve Akemi Look film kadrosunda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor. Ayrıca ilk filmden David Lee Smith, William Katt’ı oyuncu olarak ve Schenkman’ı da yönetmen olarak göreceğiz.

man-from-earth-resim

Hikayenin detayları şu an gizli tutuluyor. Film, Schenkman’ın ve Eric D. Wilkinson tarafından hazırlanan hikayeyi baz alıyor. Schenkman ve Bixby’nin oğlu Emerson Bixby ise senaristlik görevini üstleniyorlar.

Schenkman, Variety ile yaptığı bir röportajda şunları söyledi; “İlk film fenomen olduğundan beri insanlar bunu soruyor. Geçtiğimiz yıllarda, bu markayı uzun soluklu bir yapım haline getirmek için çok zaman harcadım. Bir çok yetenekli insandan ve dünya genelindeki hayranlardan çokça yardım aldım. Uzun bir yoldu ve şimdi çekimlere başlamak üzereyiz, bundan daha heyecanlı olamazdım.”

Filmin çekimlerine Haziran’da başlanacak ve 2017 yılında sinemalarda olması bekleniyor. Çok beğenilen bir filmin devamı gelecek denildiğinde aynı başarıyı yakalayıp yakalamayacağı hakkında hep şüphelerim oluyor. Film çekilmeye başlandıktan sonra gelen bilgiler ve videolar eşliğinde daha kesin beklentilerimiz olacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.