Sinema Haberleri

Maleficent: İlk Fragman

Maleficent Film

Son zamanların favori olayına alıştık, eski masalları bize bol efektli filmler olarak yeni baştan anlatıyor Hollywood. Bu serinin son filmi ise Maleficent. Uyuyan Güzel’in eline iğneyi batırtan kötü perinin hikayesini anlatan filmin ilk fragmanı ve ilk posteri internetlere düştü.

Satanik bir havaya sokulan karakteri Angelina Jolie canlandırıyor. Aslında filmin tek reklam unsuru da kendisi, “Angelina Jolie, uu kötü kadın, hadi heveslenin” havasında bir pompalanması var. Şahsi fikrime göre oyuncu kadrosu kendisinden çok daha iyilerle dolu. Zaten tek Amerikalı oyuncu kendisi gibi görünüyor, kalanı İngiliz.

Maleficent Angelina JolieHer neyse, başta da dediğim gibi bol efektli, Maleficent’ı olabildiğince kötü ama görkemli gösteren elimizdeki 1,5 dakikalık fragman, şimdilik 30 Mayıs 2014 gösterim tarihine kadar kesin fikir belirtmek için beklememizi öngörüyor.

Yönetmen koltuğunda Pan’ın Labirenti, Altın Pusula, Karayip Korsanlar: Dünyanın Sonu gibi filmlerde görüntü yönetmenliği yapmış Robert Stromberg var. Aslında yönetmenden çok Mulan, Güzel ve Çirkin ve Aslan Kral’ın senaryo yazarı Linda Woolverton’un bulunması biraz ümit verici gibi. Sonuçta Pamuk Prenses’in filminde yaşanan rezalet senaryonun bir benzerini görmek istemeyiz, değil mi? Onda da fragmanlarda Charlize Theron’un tam bir kötü kadın halini görüp gaza gelmiştik, sonra baktık ki film fragmandan ibaret olsa çok daha hayırlısı olurmuş. Bekleyip göreceğiz.

İşte filmin fragmanı:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.