Sinema Haberleri

Mads Mikkelsen, Yeni Indiana Jones Senaryosu Çok Beğenmiş

Indiana Jones 5 kadrosuna katılan ünlü oyuncu Mads Mikkelsen, filmin senaryosunu okuduğunu ve aradığı her şeyi bulduğunu açıkladı.

Başarı basamaklarını birer birer tırmanan ve küresel çapta çok önemli bir oyuncu haline gelen Mads Mikkelsen, soluğu efsanevi Indiana Jones serisinde aldı. Serinin beşinci filminde yer alacak olan Mikkelsen, senaryoya ulaştığını ve çok beğendiğini açıkladı.

Collider‘da yer alan habere göre Mikkelsen, izleyerek büyüdüğü bir seri olduğu için Indiana Jones’a olan hayranlığını dile getirirken, yapım ekibinin senaryoyu baştan sona okumasına izin verdiklerini dile getirdi. Mikkelsen, “Yetirince ilginç bir hikaye var. Riders of Justice gibi ama Indiana Jones’a dair bir karışım barındırıyor. Hayattan biraz büyük ama 30lu yıllara bizleri tekrar geri götürüyor.

Stephen Spielberg filmi yönetmeyi planlamıştı ancak sonrasında bu pozisyonu James Mangold‘a bırakıp yapımcılığı üstlenmişti. Harrison Ford yine Indiana Jones karakterine hayat verirken ona Thomas Kretschmann ve Phoebe Waller-Bridge eşlik edecek. Mads Mikkelsen gibi diğer karakterlerin rolleri ya da nasıl karakterleri canlandıracakları henüz belli değil.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Indiana Jones 5, bir aksilik olmazsa 2022 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.