Sinema Haberleri

Indiana Jones 5 Kadrosuna Marvel Evreni’nden Tanıdık Bir Yüz Katıldı

Avengers: Age of Ultron filminde Baron Wolfgang von Strucker karakterini canlandıran Thomas Kretschmann‘ın, yeni Indiana Jones filmine katıldığı açıklandı.

Çekimleri bir başlayan, bir durdurulan senelerdir vizyona girmesi planlanan Indiana Jones 5 hakkında son dönemde peşi sıra haberler gelmeye başladı. Önce, geçen hafta içerisinde Mads Mikkelsen‘in de kadroya dahil olduğu açıklandı. Onun da öncesinde yönetmen koltuğundaki Steven Spielberg‘in, bu konumdan ayrılarak yapımcı olarak yer alacağı açıklandı. Belli ki filmin prodüksiyonuyla alakalı bazı sıkıntılar var ve şimdi yavaş yavaş çözülmeye başlandı.

Geektyrant websitesinde yer alan habere göre Age of Ultron filminin ana kötülerinden Baron Wolfgang von Strucker‘ı canlandıran Thomas Kretschmann da Indiana Jones 5’in kadrosuna dahil edildi. Krestchmann’ın rolünün ne olduğu henüz bilinmemekle beraber, oyuncuya yapışmış “kötü adam rolü” sebebiyle benzer bir şekilde karşımıza çıkabilir.

Yeni Indiana Jones 5’in son açıklanan vizyon tarihi 29 Temmuz 2022 idi. Bir aksilik olmazsa Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen gibi isimleri bir arada izleyebileceğiz. Ayrıca orijinal filmin müziklerini yapan John Williams, bu projede de yer alan önemli isimlerden biri.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.