Sinema Haberleri

Lucasfilm, Children of Blood and Bone Kitabını Sinemaya Uyarlıyor

Disney çatısı altına girdiği 2012‘den bu yana Star Wars ve Indiana Jones serilerine odaklanan Lucasfilm‘in farklı yeni bir film projesi hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

Fox ile Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy‘nin hayata geçirmek istediği yapım, Tomi Adeyemi‘nin fantastik aksiyon romanı “Children of Blood and Bone“dan (Kandan ve Kemikten Çocuklar) uyarlanacak. Filmin senaryosu için This is Us‘ın yazarı Kay Oyegun ile görüşüldüğü gelen bilgiler arasında. Disney‘in bütçe barajından sıyrılan sınırlı sayıdaki Fox projelerinden biri olan “Children of Blood and Bone“un başında Dope‘un yönetmeni Rick Famuyiwa bulunuyor. Fox yöneticisi Emma Watts‘ın da dahil olduğu uyarlamanın konusu şöyle:

Zelie Adebola mutlu günlerini özlemektedir. Annesinin yanında olduğu, büyünün tüm Orişa’da özgürce dolaşabildiği günleri. Çünkü zalim bir kral hem annesini, hem büyüyü yok etmiş; Majilerin içinden büyüyü söküp alarak, herkesi yalnızca kendi isteklerini yerine getirmeye mahkûm etmiştir. Ama artık Zelie’nin sırası gelmiştir. Şimdi büyüyü geri getirme, Orişa’yı eski günlerine döndürme şansı olan Zelie, yolda başına ne gelirse gelsin, her ne pahasına olursa olsun bu yolda ilerlemeli, annesinin intikamını almalıdır. Ama ağabeyi ve davetsiz misafirleriyle çıktığı bu yolda; ölüm ve korku salan muhafızlar, sularda intikam dolu ruhlar beklemektedir. Üstelik Zelie yeni yeni hissetmeye başladığı güçlerini kontrol etmekte zorlanır.”

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.