Sinema Haberleri

Lone Wolf and Cub’ın Live-Action Yeniden Yapımı Geliyor

lone-wolf-and-cub-banner

SP International Pictures, 1970 yılında yayınlanan mangayı baz alan, Lone Wolf and Cub: Final Conflict’in live-action yeniden yapımının yapılacağını duyurdu.

Variety’nin haberine göre şirket yeniden yapım ve devam filmlerinin haklarını, 1993 yılında yayınlanan Kazure Okami: Sono Chisaki Te Ni filminin yapımcısı Koike Kazuo Gekiga Sonjuku’dan aldı. Film, Koike Kazuo tarafında yazaılan ve görselleri Goseki Kojima tarafından hazırlanan mangayı temel alıyordu. Manga serisi Amerika’da Dark Horse tarafından yayınlanmakta.

Manganın, Ogami Itto adındaki Shogun’un infazcısı olarak hizmet eden asil bir samurayı konu ediyor. Itto’nun en son doğan oğlu katlediliyor ve kendini suikast komplosunun içinde buluyor. Itto sonrasında çocuğunu yanına alarak kiralık suikastçı olmaya zorlanıyor ve bundan sonra maceralarına tanık oluyoruz.

lone-wolf-and-cub-resim

Geçmişte yapımcı SP International Pictures’in, Japon sineması ve Hollywood arasında köprü görevi gördüğü yapımlarla karşılaşmıştık. Marvel’s Ghostrider ve Tekken 1,2’yi örnek olarak verebiliriz.

Scarlet Johansson’ın, asyalı bir karakteri canlandırması üzerine yapılan eleştirilerden sonra yapımcı firma Lone Wolf and Cub filminde Japon oyuncu seçmeyi planladıklarını söyledi.

Son zamanlarda manga uyarlaması olan filmlerde artış var. İlerleyen yıllarda çizgi roman ve manga uyarlamalarının beyaz perdede savaşına tanık olabiliriz. Kaliteli yapımlar çıktığı sürece çok zevkli olacağına eminim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.