Sinema Haberleri

Linda Hamilton Yeni Terminator Filmiyle Dönüyor!

Dönüyor… Üstelik yalnız da değil…

Deadpool ile herkesin beğenisini toplayan Tim Miller‘ın yönetmenliğini üstlendiği Terminator serisinin 6. filminde Arnold Schwarzenegger‘ın yeniden Terminator’ü canlandıracağı, yapımcı koltuğunda ise efsanenin yaratıcısı James Cameron‘ın oturacağı kesinleşmişken şimdi Terminator hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi. Evet Sarah Connor da dönüyor!

James Cameron sonrası bir türlü hayranlara istediğini veremeyen seri, bu ekibin dönecek olması ile şimdiden heyecan yarattı. Şimdilik geçici olarak Terminator 6 olarak isimlendirilen filmin yeni adının ne olacağı belirsiz. Fakat 1992 yapımı Terminator 2 ile direkt bağlatılı olacak ve yeni bir üçleme olacak. Bu nedenle ismi muhtemelen ikinci film ile bağlantılı bir şeylere dönüşebilir. Filmin serinin ikinci filminden sonraki olayları yok sayıp saymayacağını da ilerideki günlerde öğreneceğiz gibi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapamam Cameron, “Yeni hikayenin merkezine 18’li yaşlarda bir kadın olacak. Bunun için arayışlarımızı sürdürüyoruz. Elimizde geleceğin ve günümüzün karakterleri mevcut. Zamanı katlayabileceğiz. Çoğunlukla yeni karakterler olacak ancak Arnold ve Linda elbette filmin demir başları olacak.” dedi.

Filmin senaryo ayağı da bu sefer oldukça iddialı. Kimler yok ki? David Goyer (Blade, The Dark Knight), Charles Eglee (“Dark Angel”) ve Josh Friedman (“The Sarah Connor Chronicles”)

Ne dersiniz, hayranlar bu uzun bekleyiş sonunda istedikleri gibi bir Terminator filmi seyredebilecek mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.