Sinema HaberleriVideo Galeri

Kraven the Hunter Filminden İlk Fragman ve Poster Yayınlandı

Kraven the Hunter‘ın fragmanı ve ilk posteri yıllarca bekleyişin ardından nihayet yayınlandı.

Uzun zamandır avcı Kraven’ın filmi gelecek mi, ha geldi ha gelecek derken, Sony’nin Kraven the Hunter filminin ilk fragmanı nihayet yayınlandı. Stüdyonun hâlâ oldukça belirsiz olan Spider-Man Evreni’nin bir yan ürünü olan filmin başrolünde süper kahraman filmlerinin usta oyuncusu Aaron Taylor-Johnson yer alıyor. Film, Kraven’ın Spider-Man ile potansiyel olarak karşı karşıya gelmesine zemin hazırlayacak.

YouTube player

Kraven’ın yanı sıra, avcıyla ilişkili diğer bazı tanıdık Spider-Man düşmanları da ortaya çıkıyor.

Kraven the Hunter’ın Konusu ve Karakterleri

Kraven the Hunter’ın resmi hikayesi henüz yayınlanmadı ancak fragman, filmin kapsamı ve temel önermesi hakkında iyi bir fikir veriyor. Film, Sergei Kravinoff‘un nam-ı diğer Kraven‘ın dünyanın en büyük avcısı olmak için girişimde bulunmasını, ancak babasının insanlık dışı öğretileriyle çatışmasını konu alıyor. Bir aslan tarafından görünüşte parçalandıktan sonra, canavarın kendi kanıyla karışarak insanüstü yetenekler ve hayvanlarla bir akrabalık kazanır. Oradan, yeni bulduğu güçlerini dünyanın dört bir yanında kötülük yapanların izini sürmek için kullanır ve şiddet dolu efsanesi daha da büyür.

Aaron Taylor-Johnson daha önce Kick-Ass‘te rol aldı ve Marvel Sinematik Evreni’nde Quicksilver‘ı canlandırdı. Şimdi yeniden bir süper kahraman filminde başrol oynayarak Kraven‘ı canlandırıyor. Fragman, daha sonra ikonik aslan derisi kostümünü giyeceğini de gösteriyor. Levi Miller ise karakterin, dünyanın en büyük avcısı olmadan önceki genç versiyonunu canlandırıyor. Fred Hechinger, çoğunlukla kılık değiştirmeye eğilimli Spider-Man kötü adamı Chameleon olarak bilinen üvey kardeşi Dmitri Smerdyakov‘u canlandırıyor. Russell Crowe, avcılık ve en güçlü olanın hayatta kalması konusundaki öğretileri hem acımasız hem de Kraven üzerinde etkili olan babalarını canlandırıyor. West Side Story’nin son yeniden çevriminden Ariana DeBose, Kraven’ın sevgilisi de olan bir vudu uygulayıcısı olan Calypso rolüyle filmde yer alıyor.

Christopher Abbott filmin baş kötü adamını canlandırıyor ve rolü belirtilmemiş olsa da Spider-Man’in düşmanı The Foreigner‘ın bir versiyonunu oynaması bekleniyor. Bu daha casusluk temelli karakter, filmin daha az süper kahramanlık kapsamına uyuyor. Aynı şekilde Alessandro Nivola da Kraven’ın çizgi romanlarda Kraven benzeri Rus olarak tasvir edilen Rhino versiyonunu canlandırıyor. Bu muhtemelen insanla canavarın destansı bir savaşına yol açacak ve Sergei Kravinoff’un Dünyanın En Büyük Avcısı unvanını gerçekten hak etmesini sağlayacak.

Filmde Ne Göreceğiz?

Kraven the Hunter’ın fragmanı, uzun süre hiç haber alamadığımız filmin izleyicilerin karşısına ilk kez çıkışı oldu. Filmin tonu oldukça acımasız bir aksiyon filmi gibi görünüyor. Film, Spider-Man Evreni’nin ilk R-rated filmi olacak.

Kraven’in sinemada görünmesi birkaç yıldır gündemdeydi. Karakter, proje iptal edilmeden önce Sam Raimi’nin Spider-Man 4‘ü için olası kötü adamlardan biri olarak önerilmişti. Aynı şekilde, The Amazing Spider-Man 2‘deki birçok kötü adam tanıtımı da Kraven’ın bu evrende tanıtılması için zemin hazırladı. Ancak Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni aracılığıyla bir kez daha yeniden başlatıldı. Black Panther’in yönetmeni Ryan Coogler, Kraven’ın Wakanda’nın hükümdarıyla savaşması fikriyle uğraştı ama kötü karakterin haklarının Sony’de olduğunu fark edince bu fikirden vazgeçti. Bundan sonra Kraven’ın bazı filmlerde yer alması hep düşünüldü ve daha sonra bu fikirden vazgeçildi.

Solo film nihayet 2021’de yönetmen J.C. Chandor‘un yönetiminde çalışmalarını başlattı. Aaron Taylor-Johnson da 2022 yapımı Bullet Train’de canlandırdığı Tangerine karakterinin ardından bu rol için kesinleşti.

Kraven the Hunter Ne Zaman Vizyona Girecek?

Filmin 6 Ekim 2023‘te vizyona girmesi planlanıyor. Filmin vizyona giriş zamanlaması ilk iki Venom filminin yanı sıra Sony’nin yaklaşan projesi Venom 3 ile de örtüşüyor. Aaron Taylor-Johnson, Kraven’ı birden fazla filmde canlandırmak üzere anlaştı; bu da Spider-Man ile bir hesaplaşmanın kesinlikle yolda olduğu anlamına geliyor. Her şey solo filminin gişede nasıl bir performans göstereceğine bağlı. Eğer tutarsa, Kraven’in son avı olmayacağı kesin.

Kraven the Hunter, 6 Ekim 2023‘te sinemalarda gösterime giriyor.

Kaynak: CBR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.