Sinema Haberleri

Kit Harington, Black Knight Rolüyle The Eternals Filmine Katıldı

Disney‘in her yıl düzenlediği D23 etkinliğinde yapılan açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Önce Disney+ kanalında yayınlanacak yeni Marvel dizileri duyuruldu, ardından da The Eternals filminde göreceğimiz Eternal ırkının oyuncuları. Üzerinden daha bir gün geçmeden filmde büyük bir rol üstlenecek yeni bir oyuncu, Kit Harington‘ın da oynayacağı duyuruldu, hem de karakteriyle birlikte!

Resim

Game of Thrones‘daki rol arkadaşı Richard Madden ile tekrar aynı yapımda rol alacak olan Harington, filmde Dane Whitman, kod adıyla Black Knight’ı oynayacak. Yuvarlak Masa Şovalyesi Sör Percival’ın soyundan gelen Dane, kendinden önceki Black Knight olan amcasının aksine bir kahraman olmayı seçmiş ve bugüne kadar başta Avengers ve Defenders olmak üzere pek çok süperkahraman ekibinde savaşmıştır.

Marvel Studios Üç Yeni Dizisini Duyurdu
marvel black knight kit harington ile ilgili görsel sonucu

Atalarından kendisine miras kalan Abanoz Kılıcı‘nı kullanarak savaşan Black Knight, bu kılıç sayesinde her türlü mistik saldırıyı defedebilir, her türlü enerjiyi emebilir ve neredeyse her türlü maddeyi kâğıt gibi kesebilir. Kılıç ve sahibi birbirine büyü yoluyla bağlıdır ve biri diğerinin yanına anında ışınlanabilir. Kılıcın en büyük eksisi ise üzerine Büyücü Merlin tarafından yerleştirilen lanettir. Eğer kılıçla gereğinden fazla kan dökülürse, kılıç daha fazlasını talep etmeye ve kullanıcısını bu yönde manipüle etmeye başlıyor. Tanıdık geldi mi?

marvel black knight ile ilgili görsel sonucu

6 Kasım 2020 tarihinde vizyona girecek olan The Eternals filmi şu an oldukça güçlü bir kadroya sahip. Yine de güzel bir prodüksiyonla ve senaryoyla harmanlanmadığı sürece bunun hiçbir önemi olmadığını biliyoruz. Şimdilik bekleyip göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.