Sinema Haberleri

Katil Domatesler Beyazperdeye Geri Dönüyor

Günümüzde pek de hatırlanmayan klasiklerden “Attack of the Killer Tomatoes” filmi yeniden çekiliyor. Yönetmen Dustin Ferguson‘un başında bulunduğu yapımda; bir grup bilim insanı, dünyayı mutasyona uğramış katil domateslerden kurtarmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz yıl San Diego Comic-Con‘da ilk duyurusu yapılan Attack of the Killer Tomatoes reboot filmiyle ilgili Facebook‘ta paylaşım yapan Dustin Ferguson, “Bugün Attack of the Killer Tomatoes‘un ilk sahnesini yönettim. Gelmesi çok uzun zaman aldı, o yüzden çok fazla gururlanamıyorum” yazdı.

Orijinal “Attack of the Killer Tomatoes” filmi 1978 yılında yayınlanmıştı. John DeBello‘nun yönetip, Costa Dillon ve Stephen Peace ile senaryosunu yazdığı yapım daha sonra birkaç devam filmiyle karşımıza çıkmıştı: George Clooney‘nin de rol aldığı 1988 yapımı “Return of the Killer Tomatoes”, 1990 yapımı Killer Tomatoes Strike Back ve 1991 yapımı Killer Tomatoes Eat France. Attack of the Killer Tomatoes ayrıca 1986‘da bir video oyunu, bir çizgi roman serisi ve 1990‘da Fox Kids tarafından bir çizgi diziye uyarlanmıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.