Sinema Haberleri

Interview with the Vampire Yeniden Beyazperdeye Uyarlanıyor!

lestat-banner

2014 yılından beridir Anne Rice‘ın vampirlik konseptini yeniden yorumladığı ve modern vampiri doğuran serisi Vampir Günceleri‘nin (The Vampire Chronicles) sinemaya uyarlanacağına dair söylentiler dolaşıyor. Ne yazık ki 2 yıldır ortalıkta dolaşan tüm söylentilere rağmen heyecanla beklenen resmi doğrulama bir türlü gelmemişti, ta ki geçtiğimiz haftaya kadar.

Projeden son aldığımız haberler, Universal ve Image Entertainment’ın Brian Grazer, Alex Kurtzman ve Roberto Orci ile yeni uyarlamanın temelini oluşturmaları için anlaştığı yönündeydi. Anne Rice’ın tüm romanlarının uyarlama hakları Universal Stüdyoları’na ait olacaktı.

Ayrıca gelen haberler arasında, Josh Boone’un (The Fault In Our Stars) yeni senaryo üzerinde çalıştığı bilgisi de vardı fakat Image Entertainment bu bilgiyi katı bir dille yalanlamıştı.

Fakat Boone’un geçtiğimiz hafta Instagram hesabından paylaştığı resim ile Image Entertainment’ın yalanladığı tüm bilgilerin doğruluğu kanıtlanmış oldu. Kısacası hem sinema hem edebiyat klasiği olan Interview with the Vampire yeniden beyazperdeye geliyor!

https://www.instagram.com/p/BEhpY-Sk5F6/

Görünüşe göre Josh Boone ve Jill Killington yeni uyarlamanın ilk senaryo taslağını çoktan bitirmişler bile. Umuyoruz ki koca 2 sene boyunca söylentilerle bekleyenlerini oyaladıklarına değecek ve vampirliğin ne demek olduğunu sinema seyircisine hatırlatacak bir uyarlama izleriz.

Tabii ki bir diğer umudumuz da 1994 yapımı filmdeki Brad Pitt, Tom Cruise, Christian Slater, Kirsten Dunst kalitesinde başarılı isimleri yeni filmde de görmek!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.