Sinema Haberleri

Indiana Jones’un Animasyon Filmi Bu Ay Geliyor!

indiana-jones-oyun-banner

Kristal Kafatası Krallığı’nın izleyici ile buluşmaya hazırlandığı günlerde, Lucasfilm sanatçı Patrick Schoenmaker ile anlaşarak filmin tanıtım projelerinden biri olarak “Lahitten Kaçış” adlı bir çizgi seri yayınlamıştı. Vizyona girişinin ardından Kristal Kafatası Krallığı sınıfta kalmış olsa da Lahitten Kaçış serinin hayranlarından tam not almayı başarmıştı.

Lucasfilm, Henry Jones Jr.’ın maceralarını çizgi olarak sevenleriyle buluşturma fikrini geride bırakmış olsa da Schoenmaker ortaya koyduğu başarılı işin ardından bu fikrin peşini bırakmamış ve son beş yılını tüm kaynaklarını kullanarak hayran yapımı bir Indiana Jones filmi ortaya koymakla geçirmiş. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan resim ile de projesinin çıkış tarihini tüm Indiana Jones severlerle paylaştı.

professor-is-back

Schoenmaker oldukça yetenekli bir sanatçı ve Lucasfilm’i bünyesine dahil etmesinin ardından Indiana Jones’un haklarını da elinde tutan Disney sanatçıyla güçlerini birleştirerek ortaya oldukça başarılı – ve çoğumuza Kristal Kafatası Krallığı’nı unutturacak – bir iş koyabilir.

Disney’in animasyon konusundaki uzmanlığı ile Schoenmaker’ın The Adventures of Indiana Jones konusundaki tutkusu birleşirse gerçekten de başarılı bir seri izleyebiliriz. Tabii ki şimdilik bunların hepsi ne yazık ki birer hayal. 29 Eylül gelene kadar Patrick Schoenmaker’ın resmi sitesini ziyaret edebilir ve sanatçının Indiana Jones ile ilgili diğer işlerine göz atabilirsiniz.

indianajonesanimated_poster

soldierslights_01

20_mediumwhipping_01

closemummieheads_02

indyjunglebg_01

33_layout_01

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.