Sinema Haberleri

Hugh Jackman, Wolverine Karakterini Son Kez Canlandıracağını Resmen Açıkladı

wolverine-banner

Wolverine karakteri ile bütünleşen Hugh Jackman, 2017 senesiyle birlikte bu karaktere geri dönmemek üzere veda edeceğini açıkladı.

Daha önce “Artık Wolverine olmayacağım,” diyen, sonrasında da “Ölene kadar Wolverine’i oynamak istiyorum,” diye açıklayan Hugh Jackman ilk kararına sadık kalmaya karar verdi.

X-Men’in beyazperde uyarlamaları ile ününe ün katan ve serinin lokomotifi görevini de üstlenen Hugh Jackman aradan geçen yılların ardından karakteri Wolverine’e sonunda veda ediyor. Şimdiye 15 yıllık süre içerisinde yedi ayrı filmde Wolverine karakterine can veren Jackman geçtiğimiz gün Dr. Oz adlı TV programında yaptığı açıklamayla vedasına da açıklık getirdi.

wolverine

Jackman, bu benim son seferim olacak, derken, “artık zamanının geldiğini düşünüyorum” diye de ekliyor. 2017’de vizyona girecek yeni Wolverine filmiyle birlikte, bu karakter için 17 yıl ayırmış oalcağını belirten oyuncu, asla bu işin sonsuza kadar süreceğini de düşünmemiş olduğunu not düşüyor.

Hayranlarına verdikleri şanstan ötürü ve destekleri için sonsuz teşekkürlerini sunan Hugh Jackman görünüşe göre gerçekten de Wolverine karakterine 2017 yılı ile birlikte veda ediyor.

Şimdiyse akıllarda, daha sonra çekilmesi muhtemel X-Men ve Wolverine filmlerinde kimin bu karakteri canlandırabileceği sorusu var!

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.