Sinema Haberleri

Henry Cavill Superman Rolünü Bırakıyor Olabilir!

Hem çizgi roman, hem de sinema camiası, kulaktan kulağa son sürat yayılmaya başlayan, büyük bir dedikodu ile sarsılmış durumda. DC sinematik evreninin son jenerasyon Superman’i olarak karşımıza çıkan Henry Cavill, üç filmde üstlendiği rolü bırakıyor olabilir.

Warner Bros. ile yollarını ayırma eşiğine gelen oyuncunun, Clark Kent’e kesin olarak veda edileceği konuşuluyor.

Hollywood Reporter’ın haberine göre Cavill’i, başrolünde Zachary Levi’ın yer alacağı ve 5 Nisan’da vizyona girecek olan Shazam! filminde küçük bir cameo için ikna etmeye çalışan Warner Bros. ünlü oyuncunun ajansıyla karşı karşı geldi. Sözleşme şartları konusunda ajans ve Warner Bros. arasında yaşanan sıkıntılar sonucunda Cavill için Superman macerasının sonu gelmiş olma ihtimali bir hayli yüksek.

Haber, henüz iki tarafdan da doğrulanmamış olsa da içerideki kaynaklara göre Henry Cavill’i, bir daha Superman rolünde görmeyeceğimiz kısa bir süre içinde resmi olarak açıklanacak.

Anlaşmazlığın ve Cavill’in muhtemel ayrılığının sebebi olarak gösterilen yan faktörler de yok değil. Warner Bros. içerisinden bir kaynağın belirttiğine göre stüdyonun odağını, son zamanlarda bir Supergirl filmine çevirmiş olması Cavill’in işini bir hayli zorlaştırmış; zira Supergirl’ün dünyaya geliş serüvenini anlatması planlanan bu filmde, Kal-El’in bir bebek olması gerekiyor. Ayrıca aynı kaynaktan gelen haberler, Superman’i canlandıracak oyuncuda değişikliğe gidilmesi düşüncesinin, Cavill’in ayrılışında etkili olduğunu belirtiyor. Önümüzdeki birkaç sene boyunca solo bir Superman filmi çekmeyi planlamayan stüdyo yetkililerine göre: “Superman, tıpkı James Bond gibi bir karakter ve onu canlandıran oyuncu, belirli aralıklarla değiştirilmeli.”

Kimi kaynaklara göre ise DC’nin beyazperdedeki duruşu için temiz bir sayfa açmak isteyen stüdyo, yanlış bir yaklaşım izledikleri noktaları düzeltmeye çalışıyor ve aynı zamanda tam anlamı ile ortak noktada buluşamadıkları oyunculara – tıpkı, tekrar Batman rolünü üstlenmemesi beklenen Ben Affleck gibi – ileri tarihli yapımlarda yer vermiyor. Elbette ki Henry Cavill’in, Witcher dizisinde başrolü kapmış olmasının, bu ayrılıkta büyük bir rol oynadığını iddia edenler de yok değil.

Gişe konusunda Marvel Sinematik Evreni’nin bir hayli gerisinde olan DC, yine de tamamen yeniden başlamak niyetinde değil. Wonder Woman, Aquaman ve Flash kadrosunda bir değişikliğe gitme planları yok. Güçlü de olsa bir söylenti olan bu haberin doğruluğunu ya da aksi halde yanlışlığını, kısa bir zaman içerisinde geleceğini tahmin ettiğimiz resmi açıklamak ile kesinleştireceğiz.

GÜNCELLEME (22:09)

Henry Cavill’in ajansı, henüz Warner Bros.’un bı konuda bir açıklama yapmadığını. İlerleyen saatlerde yapacağını söyledi.

Warner Bros. yaptığı açıklamada şunları dedi;

Yeni bir Superman filmiyle ilgili net bir kararımız yok ancak Henry Cavill ile iyi bir ilişkimiz ve kendisine saygımız var ve bu hiçbir zaman değişmeyecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.