Sinema Haberleri

Han Solo Filmi Yönetmensiz Kaldı

Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Han Solo‘nun solo filmi yönetmensiz kaldı. Filmin çekimlerine Şubat ayında Phil Lord ve Chris Miller‘ın yönetmenliğinde başlanmıştı. Filmin senaryosunu ise The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi’ın da senaryolarını yazan Lawrence Kasdan ve oğlu Jon Kasdan ele alıyordu.

İlgili Makaleler

Lucasfilm’den Kathleen Kennedy, Lord ve Miller ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Gelen haberlere göre, filmin çekimlerine başlandığı tarihten bu yana üçlünün arasında her zaman fikir uyuşmazlıkları meydana gelmiş. Kathleen Kennedy, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Phil Lord ve Christopher Miller, inanılmaz bir ekip oluşturmuş yetenekli yönetmenler ancak bu filmde vizyonlarımızın farklı olduğu açıkça görülüyor. Ne yazık ki vizyonumuz ve işleyiş tarzımız bu projede uyumlu olmadı. Bu nedenle yollarımızı ayırmaya karar verdik. Phil Lord ve Christopher Miller’ın, oyuncularımızın ve tüm ekibimizin çıkarmış olduğu işten gerçekten gurur duyuyoruz.

Genç Han Solo’yu Alden Ehrenrich ve genç Lando Calrissian’ı da Donald Glover‘ın oynayacağı filmin vizyon tarihi 2018 Mayıs olarak açıklanmıştı. Eh, bu şartlar altında vizyon tarihi için de bir erteleme haberi gelebilir. Filmin çekimlerine birkaç ay sonra yeni yönetmenle başlanacağı da açıklandı. Yeni yönetmen için kesin bir duyuru gelmedi fakat A Beautiful Mind, The Da Vinci Code ve Cinderalla Man gibi filmlerde çalışmış olan Ron Howard üzerinde duruluyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.