Sinema Haberleri

En Yakın Arkadaşımın Şeytan Çıkarma Ayini Romanı Film Oluyor

Grady Hendrix’in korku romanı En Yakın Arkadaşımın Şeytan Çıkarma Ayini, Happy Death Day filminin yönetmeni Christopher London tarafından beyazperdeye uyarlanıyor.

Romanın yayıncısı Quirk Books’un beyazperdeye uyarlanan diğer romanları arasında Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları) ve Pride and Prejudice and Zombies (Aşk ve Gurur ve Zombiler) de bulunuyor.

► Phil Collins’in Gücü Adına – En Yakın Arkadaşımın Şeytan Çıkarma Ayini İncelemesi

En Yakın Arkadaşımın Şeytan Çıkarma Ayini, 1988 senesindeki ürpertici bir olayı konu alıyor. Abby ve Gretchen yıllardır birbirlerinin en yakın arkadaşı. Margaret ve Glee’nin de dahil olduğu eğlenceli bir arkadaş grupları var. Margaret’ın çiftliğine yüzmeye gittikleri günün akşamında yaşanacak beklenmedik olaylar, dört genç kızın hayatını mahvedecek. Kızlar o akşam ilk kez uyuşturucu kullanacak, uyuşturucunun etkisini göstermesi için saatlerce bekleyeceklerdi. Bu durumdan sıkılan Gretchen’ın kendini denizin soğuk sularına atmaya karar vermesiyle belalar başlayacak.

Hendrix’in romanı, Paste Magazine’in tüm zamanların en iyi 50 korku romanından biri seçildi. Yazar, romanın beyazperdeye uyarlanma sürecinde de danışman olarak çalışacak. Mizah ve korkuyu harmanlayan tarzıyla yıldızı yükselen Hendrix’in, En Yakın Arkadaşımın Şeytan Çıkarma ayini romanı geçtiğimiz yılın aralık ayında İthaki Yayınları tarafından dilimize kazandırıldı. Yazarın IKEA kataloğu tasarımıyla ilgi çeken Horrorstör isimli romanı da Zodyak Kitap yayınlarından çıkmıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.