Sinema Haberleri

Chris Evans, Captain America Rolünde Devam Edecek

captain-america

Robert Downey Jr.‘ın Iron Man rolünden vazgeçmesi ve Daniel Craig‘in James Bond rolünü bir daha canlandırmayacağı imaları üzerine Hollywood’ta ikonik rollerini terk eden isimler furyası baş göstermişti.

Ancak Marvel’ın sevilen kahramanı Captain America daha uzun bir süre için Chris Evans tarafından canlandırılacak gibi görünüyor.

Collider’a verdiği röportajda Marvel için çalışmaktan çok mutlu olduğunu belirten oyuncu, “Eğer Marvel beni istiyorsa ben hazırım,” diye konuştu. Evans, “Eğer geçmişime bakarsanız, önceden setlerde durur ve ‘Bu film berbat mı olacak’ diye düşünürdüm. Marvel ise iyi filmler yapmadan duramıyor. Yönetmenler, yapımcılar, oyuncular ve senaryolar harika. Marvel bir oyuncu için oyun alanı gibi” diye belirtti.

chris-evans-in-captain-america

Captain America rolü için kendisine ilk teklif geldiğinde şüphe ettiğini de belirten oyuncu, “Başlangıçta rolü alıp almayacağım konuşunda kararsız olmam akıl almaz bir durum. Bu rolü kabul etmeseydim nasıl bir ahmak olurdum. Düşünebiliyor musunuz? Kendimi asla affetmezdim” diye konuştu.

Evans merakla beklenen Marvel yapımları Captain America: Civil War ve Avengers serisinin 3. filmi Avengers: Infinity War‘da da Captain America olarak boy gösterecek. Oyuncunun sözleşmesinin bu filmlerin ardından sona ereceği söyleniyor.

Kaynak: Beyazperde

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Evet, başlık yanıltıcı. Chris Evans’ın anlaşması 2 film sonra bittiği zaten biliniyor bir süredir.En son yaptığı açıklamada sözleşmesi bittiği halde yenilemek istediğini belirtmişti. Yukarıdaki başılığı okuyunca Yeni bir anlaşma sanmıştım :/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.