Sinema Haberleri

Carrie Fisher’ın Son Filmi The Last Jedi Olacak

Dün akşam, Star Wars serisinin sıradaki filmi Star Wars: The Last Jedi’ın fragmanı yayınlandı. Fragmanla birlikte hepimizi doğal olarak bir heyecan sardı.

Fragmanın gelmesine rağmen film hakkında fazla bilgimiz yok. Genel hikayeyi merak ederken akıllara bir soru daha geliyor. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Carrie Fisher bu filmde ne kadar görünecek ve dahası Episode 9’da olacak mı? Daha önce Carrie Fisher’ın Star Wars: Episode IX’da da görüneceği açıklanmıştı.

Carrie Fisher’ın ölmeden önce Star Wars: The Last Jedi’daki çekimlerini tamamladığını biliyoruz. Yani kendisini Star Wars: The Last Jedi filminde görebileceğiz. Star Wars: Episode IX için önceden kaydedilen görüntülerin kullanılması gibi bir ihtimal kalıyor.

Lucasfilm’in başındaki isim olan Kathleen Kennedy’nin yaptığı, “Star Wars: Episode IX’da General Organa görünmeyecek,” açıklamasıyla bu ihtimal de ortadan kalkıyor.

Carrie Fisher’ın göründüğü son filmde karakterine doğal yolla can vermesi en mantıklı karar. Hafızalarda büyük yeteneği olduğu gibi kalacaktır ve Star Wars: Episode IX’da yer almasa da Star Wars evreni için bu kadar önemli olan bir karakterin varlığı mutlaka hissedilecektir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.