Sinema Haberleri

Captain America Üçlemesi Sona Geldi!

captain-america

Hepimiz Captain America: Civil War ile önemli olaylara tanıklık edeceğimizi biliyorduk fakat serinin son filmi olacak olması biraz şaşırtıcı oldu.

Captain America’nın son bulmasını istemesek de Marvel Studios başkanı Kevin Feige, MTV’ye verdiği röportajda bu önemli haberi bizlerle paylaşmış oldu. Captain America: The First Avenger ile başlayan hikaye sıradaki film ile son bulacak. Feige açıklamasında önümüzdeki dönemde The First Avenger, The Winter Soldier ve Civil War filmlerinin tek bir karakter için yapılmış en farklı ve ender üçlemelerden biri olacağını söyledi.

Kevin Feige
Kevin Feige

Tabii üçlemenin bitiyor olması Captain America’yı bir daha göremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Bu üçlemedeki hikaye bitiyor olsa da Captain America karşımıza yeni bir üçlemeyle bile çıkabilir. Captain America’yı canlandıran Chris Evans ise Avengers: Infinity War’da ki yerini çoktan almış durumda. Yeni bir Captain America filmi bekleyeceksek bile bunu 2019’da Infinity War’un ikinci bölümü ortaya çıkmadan yapmamak gerekiyor. Şimdi yapmamız gereken tek şey sabırlı olup Marvel’ın kararlarını beklemek.

captain-america

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.