Sinema Haberleri

Canlı Aksiyon How to Train Your Dragon Filmi Hiccup ve Astrid’ini Seçti

DreamWorks Animation, birkaç ay önce How to Train Your Dragon (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin) filminin canlı aksiyon yeniden çevrimini yapacağını duyurmuştu. Filmin oyuncu seçimleri devam ederken başrol oyuncularının belirlendiği açıklandı.

Deadline‘ın haberine göre; canlı aksiyon How to Train Your Dragon filminde Mason Thames, Hiccup‘ı ve Nico Parker da Astrid‘i canlandıracak.

Mason Thames, The Black Phone filminde başrol oynamasıyla tanınıyor. HBO‘nun The Last of Us dizisinin prömiyer bölümünde Sarah Miller‘ı canlandıran Nico Parker, Dumbo ve The Third Day gibi filmlerde de rol aldı.

How to Train Your Dragon filmi, serinin orijinal animasyon filmlerine imza atan Dean DeBlois tarafından yazılacak, yönetilecek ve geliştirilecek. DeBlois bu filmle ilk canlı aksiyon yönetmenlik denemesini de yapacak. Filmin yapımcılığını ise Legally Blonde ve Wicked‘dan Marc Platt üstlenecek. Film,

DreamWorks‘ün animasyon seriden canlı aksiyona uyarlayacağı ilk yapım olma özelliğini taşıyan filmin, animasyon film üçlemesini anlatacağı söyleniyor. How to Train Your Dragon, Cressida Cowell‘ın kitaplarına dayanıyor ve hikaye Hiccup (Hıçkıdık) adlı genç bir Viking çocuğu ile onun sağlığına kavuşturduğu yaralı bir ejderha olan Toothless (Dişsiz) arasındaki özel dostluğa odaklanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.