Sinema Haberleri

Bruce Wayne’in Babası Rolündeki Alec Baldwin, Joker Filminden Ayrıldı

Joker filminde Batman’in babası Thomas Wayne‘i canlandıracağı açıklanan ünlü aktör Alec Baldwin projeyi bıraktı.

Todd Phillips‘in yönettiği Joker’in kadrosuna katıldığı yeni duyurulan Baldwin, projeden jet hızıyla ayrılmasının gerekçesi olarak çalışma planındaki zaman çakışmasını öne sürdü. Deneyimli oyuncunun çekimlere günler kala rolü bırakması yapım ekibi kadar sinema camiasını da şaşırttı. Konuyla ilgili Warner Bros.’tan bir açıklama gelmezken, USA Today’e konuşan ünlü oyuncu, “O bölümü oynayabilecek 25 kişi olduğuna eminim,” dedi.

Çekimler 10 Eylül’de Başlıyor

“The Killing Joke” (Öldüren Şaka) macerasından esinlenilen yapımda Joaquin Phoenix’in canlandıracağı Joker’in başarısız bir komedyenden suç dünyasının efsanesine dönüşmesini izleyeceğiz.

Joaquin Phoenix, Joker’in Süper Kahraman Filmi Olmayacağını Söyledi

Todd Phillips, yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu da Scott Silver ile birlikte yazıyor. “Diğer çizgi roman süper kahraman filmlerinden farklı” olacağı belirtilen Joker’in çekimlerine 10 Eylül ayında New York’ta başlanacak.

Gösterim tarihi 4 Ekim 2019 olarak belirlenen filmde; Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron ve Zazzie Beetz de rol alıyor. De Niro’nun gazeteci karakterine bürüneceği yapımda; Zazie Beetz, Joker’in dikkatini çeken bekar bir anneyi oynayarken, Frances Conroy da Joker’in annesi Penny olarak kamera karşısına geçecek.

Robert De Niro, Joker Filminde Rol Alacak mı?

Bruce Wayne’in Babasını Canlandıracaktı

Alec Baldwin’in, DC’nin Joker filminde Thomas Wayne’i canlandıracağı duyurulmuştu. Todd Phillips’in yöneteceği Joker filminin kadrosundaki ünlü isimlere katılan Baldwin, Warner Bros. ve DC Entertainment’ın ortak yapımında Bruce Wayne’in babası Thomas Wayne olarak kamera karşısına geçecekti.

 
Joaquin Phoenixli Joker Filminin Adı ve Vizyon Tarihi Belli Oldu

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.