Sinema Haberleri

Batman v Superman’den Yeni Fotoğraflar Geldi

batman-superman-dawn-of-justice-banner

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek San Diego Comic-Con’da Batman v Superman: Dawn of Justice, büyük bir şovla karşımızda olacak.

Etkinliğin en büyük aktivitelerinden biri olacak bu lansmanda yeni bir trailer, filmden yeni resimler ve sahneler görmeyi umuyoruz.

Warner Bros. ve DC Entertainment’ın bizler için hazırladıklarını heyecanla beklerken, Entertainment Weekly herkesi şaşırtarak sabırsızlıkla beklediğimiz filmden yeni görseller paylaştı. Batman ve Superman’in yanı sıra, Diana Prince’i (Wonder Woman) ve Lex Luthor’ı da görüyoruz.

6-official-batman-v-superman-photos-released 6-official-batman-v-superman-photos-released2 6-official-batman-v-superman-photos-released3 6-official-batman-v-superman-photos-released5 6-official-batman-v-superman-photos-released8 8igSxgd batman-v-superman_0 CI6kWr1WgAA_yPv

Görsellerin paylaşıldığı Ben Affleck röportajında, oyuncu Pelerinli Süvari’den “Hamlet’in Amerikan versiyonu” olarak bahsediyor ve ekliyor:

“Onu farklı oyuncular tarafından oynanmış farklı yorumlarıyla kabul ediyoruz. Macerasının, belki de hayatının sonuna gelmiş bir kahraman. Omuzlarında dünyaların yorgunluğu var.”

Trailerdan gördüğümüz yorgun ve bıkmış gözüken Bruce Wayne’e uyan bir tanım. Ama ne kadar yorgun olsa da, Superman ve insanlığı tehdit eden daha birçok tehlike onu bir kez daha ayağa kalkmaya ve mağarasından çıkmaya itiyor.

Batman v Superman: Dawn of Justice, 25 Mart 2016‘da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.