Sinema Haberleri

Ballerina Filmine Gabriel Byrne ve Norman Reedus da Dahil Oldu

John Wick’in başrolünde Ana de Armas ile gelen yan filmi Ballerina yeni oyuncularıyla göz kamaştırıyor. Gabriel Byrne ve Norman Reedus kadroda Anjelica Huston ve Ian McShane‘e katıldı.

The Usual Suspects ve Miller’s Crossing gibi kült filmlerle zihnimize kazınmış ünlü aktör Gabriel Byrne, Ballerina filmine dahil olan son oyuncu oldu.

Ondan hemen önce de yapıma Norman Reedus dahil olmuştu. The Walking Dead ve Death Stranding sayesinde Reedus son yıllarda hayli popüler. Ama onun da kült filminden bahsedeceksek akla The Boondock Saints geliyor.

Bu yan film, John Wick 3 – Parabellum‘da gördüğümüz kiralık katillik yapan balerin grubunun bir üyesine odaklanacak. Ana de Armas, ailesinin katilinden intikam almak isteyen genç bir balerini canlandıracak. Dolayısıyla suikastçi balerinleri eğiten ve yöneten The Director rolü için Anjelica Huston sete geri dönüyor. Ancak film John Wick’ten tamamen ayrı bir hikaye de anlatmayacak. Hatta Keanu Reeves, Ballerina çekimleri için çoktan Prag’a gitti bile. Ayrıca John Wick filmlerinde rol alan Ian McShane ve Lance Reddick‘in de Ballerina’nın kadrosunda yer aldığını biliyoruz. Yani Ballerina John Wick’in dünyasında geçmekle kalmayacak. Bizzat John Wick’le ve çevresiyle de sıkça etkileşime geçen bir yapım olacak gibi duruyor.

Henüz yeni oyuncuların karakterleri hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Bu yüzden daha fazla yorum yapamıyoruz.

Lionsgate şu anda John Wick 4‘ün hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Zira dördüncü film 24 Mart 2023’te gelecek. Bu da Ballerina yakın zamanda vizyona girmeyecek demek oluyor. The Continental dizisi ise muhtemelen daha da geç.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.