Sinema Haberleri

John Wick 4 Tam Fragmanını Yayınladı

Daha önce John Wick 4 filminden bir tanıtım fragmanı (teaser) izleme şansımız olmuştu. Ancak ilk tam fragman bugün yayınlandı. Ah o köpek ve araba nelere sebep oldu…

Hatırlarsanız John Wick’i en son ihanetle sarsılmış ve çakılmış halde bırakmıştık. Üçüncü filmde Laurence Fishburne ile bir kez daha ekranı paylaşarak bize The Matrix göndermesi yapmışlardı. Sanki bu yetmezmiş gibi bir de açık açık gönderme eklemişlerdi. Keanu Reeves’i yine birçok silah isterken duyma şansı bulmuştuk. Bu göndermenin tekrar ediyor olması bizi gülümsetti.

Guns, lots of guns

Wick ilk filmde köpeğinin ve arabasının intikamını alma peşine düşmüştü. İkinci filmde ise eski işvereni ile problem yaşamıştı. Ancak bu problem temiz bir çözüme ulaşmamıştı. Zira onunla sıkıntılı koşullar altında karşılaşması Wick’in Yüksek Şura adlı organize suç örgütü ile arasını açmıştı. Onlara kefaret ödemek için çölleri aşıp arada bir de yeni köpeklerle tanışan Wick, üçüncü filmin sonunda en güvendiği yerden de bir darbe yemişti. Ancak bu darbe kasti miydi yoksa göstermelik miydi, emin olamamıştık. Bu fragman ile göstermelik olduğunu öğrenip rahatladık.

İşte dördüncü filmin fragmanı:

YouTube player

John Wick 4’ün senaryosunu Shay Hatten ve Michael Finch kaleme aldı. Başrolde tabii ki yine Keanu Reeves var. Laurcence Fishburne, Bowery King rolüyle tekrar karşımızda olacak. Charon rolünde Lance Reddick ve Winston rolünde Ian McShane de filmlerden favori isimlerimizdi ve bu filmde de yer alıyorlar.

Yeni isim olarak da Bill Skarsgard ve Clancy Brown gibi ünlü aktörler var.

Hayranların dördüncü film hakkında görüşleri biraz karışıktı. Kimi serinin devam filmlerinde ilk filmin tadını bulamamıştı. Kimi ise serinin her yeni filmle aksiyonu ve kaliteyi arttırdığını düşünüyordu. Laurence Fishburne de ikinci gruptanmış. Ona göre John Wick 4 özellikle senaryosuyla parlayacak.

Dört numara, şey olacak… Dürüstlükle söylüyorum, okuduğum zaman bunun en iyisi olduğunu düşündüm. Açıldığı sahne… 3-4 yer var ki yani vov! Ayrıca yeni karakterler var. Özellikle onlar da çok eğlenceli. Yani aslında üç de çılgınca keyifliydi. Evet, biliyorsunuz, ben de dördüncü filmde yine yer alıyorum. Ölümden döndüm.

Laurence Fishburne

Filmin 24 Mart 2023‘te vizyona girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.