Dizi Haberleri

John Wick Öncül Dizisi The Continental Prime Video’da Yayınlanacak

John Wick film serisinin merakla beklenen öncül dizisi The Continental, Amazon Prime Video‘da uluslararası çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Lionsgate Television tarafından geliştirilen dizi, ABD‘de ise Peacock‘ta yayınlanacak.

Her bölümün 90 dakika uzunluğunda olduğu üç bölümlük bir dizi olarak planlanan The Continental‘ın hikayesi, 1975 New York şehrinin cehennem manzarasına sürüklenen ve geride bıraktığını düşündüğü bir geçmişle yüzleşmek zorunda kalan Winston Scott‘ın üzerinden anlatılacak. Winston, dünyanın en tehlikeli suçlularının buluşma noktası olarak hizmet veren ikonik oteli ele geçirmek için New York‘un gizemli yeraltı dünyasında ölümcül bir rota çiziyor.

Wayne ve Ride Together yapımlarından Greg Coolidge, The Continental dizisinin sorumluluğunu ve idari yapımcılığını üstlenirken senaryosunu da kaleme aldı. Yapımda David Leitch, Derek Kolstad, Erica Lee, Chad Stahelski, Paul Wernick ve Rhett Reese de idari yapımcı olarak görev yapacak.

Dizide Colin Woodell, genç Winston Scott rolünde; Ayomide Adegun ise, Lance Reddick‘in karakterinden yola çıkarak genç Charon olarak kamera karşısına geçecek. Peter Greene, Charlie Amca‘nın fötr şapkasını takarken, Mel Gibson‘ı Cormac rolünde izleyeceğiz. Kadroda ayrıca Frankie olarak Ben Robson, Miles rolünde Hubert Point-Du Jour, Lou olarak Jessica Allain, KD rolünde Mishel Prada ve Yen rolünde ise Nhung Kate yer alıyor. John Wick serisinin başrolündeki Keanu Reeves‘in ise dizide görünmesi beklenmiyor.

Dizinin yayınlanacağı Amazon Prime Video‘nun İçerik Edinme Direktörü Chris Mansolillo, “John Wick filmleri, son on yılda ekranda gördüğümüz en sürükleyici, ayrıntılı ve eğlenceli evrenlerden birini yarattı. İzleyicilere kötü şöhretli Continental Hotel’in kökenleri ve inanılmaz karakterleri hakkında bir fikir sunarak bu evreni inşa etmeye devam etmede rol oynamaktan son derece gurur duyuyoruz.” dedi.

3 bölümlük aksiyon dizisi The Continental, 2023 yılında seyirciyle buluşacak ancak tam tarih henüz açıklanmadı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.