Sinema Haberleri

Assassin’s Creed Filminin Yönetmeni Belli Gibi…

assassins-creed-cosplay-banner

Assassin’s Creed filminin geleceği artık kesinleşti. Hatta yönetmen bile belli oldu diyebiliriz.

Filmin baş karakteri Desmond Miles’ı oynayacak oyuncu, daha önce Prometheus, X-Men: First Class ve Jonah Hex gibi fantastik filmlerden de tanıdığımız Michael Fassbender olacak. Yönetmen ile ilgili de önemli gelişmeler var.

Beklenen filmi, Daniel Espinosa’nın yöneteceği ile ilgili söylentileri size daha önce burada duyurmuştuk. Filmin yapımcısı New Regency, Justin Kurzel ile görüştüklerini belirtti ve Assassin’s Creed filminin Justin Kurzel olacağı ağırlık kazandı.

assassins-creed-setDaha önce Michael Fassbender ile Macbeth filminde de birlikte çalışan Justin Kurzel, çok deneyimli bir yönetmen olmasa da daha önce Snow Town, The Turning ve Macbeth gibi yapımlarda yönetmen olarak yer aldı. Justin Kurzel söylentileri, Fassbender’ı da sevindirmiş gibi görünüyor. Michael Fassbender, Kurzel ile iyi anlaştıklarını ve onunla çalışmaktan çok mutlu olacağını dile getirdi.

Şu anda resmi bir yönetmen açıklaması yapılmamasına rağmen filmi Justin Kurzel’in yöneteceğine kesin gözüyle bakılıyor. Filmin senaryosu da Bill Collage ve Adam Cooper’a emanet.

Filmin 2015 yazında vizyona girmesi bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.