Sinema Haberleri

Andrew Garfield Tekrar Spider-Man Olmaya Sıcak Bakıyor

Her ne kadar son zamanlarda Andrew Garfield‘ın sözlerine inanmamamız gerektiğiniz öğrensek de, son demeçleri bilmeye değer.

Haberimizin içeriği Spider-Man: No Way Home ile ilgili SPOILER içerebilir!

Andrew Garfield, Spider-Man: No Way Home sonrası ilk kez konuştu ve sözlerinden tekrar kostümü giymeye sıcak baktığını anlıyoruz.

Variety‘ye röportaj veren Garfield;

Yani evet, eğer doğru hissettirirse böyle bir şeye açığım. Peter ve Örümcek Adam, bu karakterler tamamen insanlığa iyiliği anlatmak, doğru olanı yapmak ve bunun gibi şeyler konusunda örnek oluyor. [Peter] Queens’ten, çalışan kesimin içinden gelen, çabalamanın ve kaybın ne olduğunu bilen gerçekten empati kurabileceğiniz bir kişi. Eğer imkân olursa ve Peter Parker’ın daha fazla hikâyesini anlatmak istenirse, onun bu ahlaki değerlerini ödünç almaya çalışırdım. Kendimden emin ve güvenimin yüksek olması gerekirdi.

Ünlü oyuncu ayrıca, her ne kadar inkar etse de rol aldığı Spider-Man: No Way Home’daki performansı ve kendi serisi ile eşleşen ve tamamlayan bazı sahneler hakkında, “Gwen Stacy‘yi kurtaramamış olduğu duyguyla Zendaya‘nın MJ’ini kurtardığını ve bu sahneyi bir rolden ziyade içselleştirilmiş duygularının dışarıya atımıyla çektiğini” vurguladı.

Ayrıca, oyuncu No Way Home‘ da oynamasına istinaden şunları da ekledi;

Çok müteşekkirim. Oynadığım Peter için bazı yarım kalmış işleri bağladığım için gerçekten çok minnettarım. Bu karakteri seviyorum ve bu inanılmaz oyuncularla, bu inanılmaz yönetmenle ve Marvel ile Sony ile birlikte çalıştığım için minnettarım. Neşeliydi ve benim için bir kapanış hissi yarattı. Peter’ım için bıraktığımız o kadar çok cevaplanmamış soru vardı ki. Geri adım atmalı ve onun için biraz şifa bulmalıyım. Ve ayrıca [Holland’ın] Peter’ını gerçekten destekliyor ve onun üçlemesini dikkati fazla dağıtmadan ve Holland’ın Spidey’sini tamamlayarak onun karakterini onurlandırmak gurur verici.

No Way Home, şimdiye kadarki en başarılı Spider-Man yapımı olarak tarihe geçti. Ve, Andrew Garfield‘ın filmdeki performansı gerçekten muazzamdı.

Garfield’ın Dublörü Ortalığı Karıştırdı

Tüm bunlar bir yana dursun, The Amazing Spider-Man‘de Andrew Garfield’ın dublörünün Intagram‘da verdiği cevap ortalığı karıştırmıştı. Sonrasında dublör oyuncu, bir yanlış anlaşılma olduğunu ve bu konuda bir fikri olmadığını belirterek özür diledi.

The Amazing Spider-Man, Morbius’ta Rol Alacak Mı ?

Jared Leto’nun Morbius fragmanında, arkada görünen, “KATİL” yazısı altında gözüken bir Spider-Man resmi gözümüze çarpmıştı. Fragmanda her ne kadar Tobey Maguire’ın kostümüne benzer bir örümcek adam görsek de son zamanlarda Andrew Garfield‘ın Morbius filminde gözükeceğine dair ciddi söylentiler var. Lakin, fragmanda her ne kadar Tom Holland’ın üçlemesinden bildiğimiz Vulture‘ı ve Venom göndermesini görsek de, çok kısa süre önce öğrendiğimiz üzere çoklu evrenlerde her şey mümkün.

Andrew Garfield’ın bu röportajından sonra hayranların beklentisi oldukça arttı.

Sizce The Amazing Spider-Man 3’ü görecek miyiz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.