Sinema Haberleri

100 Bullets Çizgi Romanı Film Oluyor

100-bullets

DC Comics’in daha çok yetişkinlere yönelik seriler üzerinde yoğunlaşan kolu Vertigo‘nun okuyucuların büyük beğenisini kazanmış 100 Bullets (100 Kurşun) serisi beyazperdeye taşınıyor; üstelik Tom Hardy filmin hem başrolü hem de yapımcılığını üstleniyor.

New Line Cinema’nın yeşil ışık yaktığı filmin senaryosu Christopher Borelli (The Vatican Tapes) tarafından yazılmış bile. Tom Hardy de kendisine ait olan Hardy, Son & Baker yapımcılık şirketi vasıtasıyla filmin yapımcılığını devralıyor.

İlgili Makaleler

Warner Bros. DC ürünlerini beyazperdeye taşıma işini üstlenirken, kardeş stüdyosu New Line ise Vertigo’nun daha karanlık, daha felsefi ve belli bir okuyucu kitlesine hitap eden serilerini sinemaya uyarlayacak. Vertigo, DC’nin ağır toplarından The Sandman, Fables, Watchmen, V for Vendetta ve Y: The Last Man gibi serileri bünyesinde barındırıyor. Son olarak da şirketin başka bir gözdesi olan 100 Bullets beyazperdeye taşınmaya hazırlanıyor.

100-bullets-resim3

Brian Azzarello (Wonder Woman, The Dark Knight III: The Master Race) tarafından yazılan ve çizimlerini Eduardo Risso‘nun yaptığı 100 Bullets’ın her sayısında, Ajan Graves‘in kendilerine yanlış yapan birinden intikam almak için bir şans sunduğu yeni karakterlerin maceralarını okuyoruz. Graves bu şansı tanıdığı insanlara üç şey sunuyor: bir el tabancası, hedef hakkında en ufak detayları dahi içeren bir dosya ve yüz adet mermi. Daha sonrasında o sayıdaki kahramanımızın bu imkanlarla neler yaptığını görüyoruz. 100 sayılık seri, sonunda öyle bir hale gelmişti ki, Batı uygarlığının kalbinde yer alan örgütlere ve organizasyonlara dair ortaya attığı teorilerle okuyucuları arasında uzun süre tartışılmıştı, hala da tartışılmaya devam ediyor.

New Line’ın el attığı bir diğer Vertigo serisi ise çizgi romanlar arasında ayrı bir yeri olan The Sandman. The Sandman’in yapımcı kadrosunda da bir başka ünlü isim Joseph Gordon Levitt’i görüyoruz.

100 Bullets çizgi romanının incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.