Haberler

Rust Setinde Alec Baldwin’in Dekor Silahı Kazaya Sebep Oldu

Rust setinde Alec Baldwin‘in çekimler sırasında kullandığı prop (dekor) silah can aldı. Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins kaldırıldığı hastanede vefat etti. Filmin yönetmeni ve senaristi Joel Souza ise yaralı ve tedavisi sürüyor.

Güne üzücü bir haber ile başladık. Bir kez daha bir film setinde çekimler sırasında zararsız olması gereken dekor silah can aldı. Alec Baldwin patlayacağını beklemediği silah ile çekimler sırasında iki kişiyi yaralayınca şoka girdi. Rust filminde aktörlüğün yanında yapımcılık da yapan Alec Baldwin kazadan sonra gözyaşları içinde kaldı. Ünlü aktöre yönelik herhangi bir suçlama olmasa da polisin araştırması sürüyor.

Halyna Hutchins – Joel Souza

Tüm aktörler ve kamera arkası ekibi olarak bu trajik olay ile tamamen yıkıldık. En içten başsağlığı dileklerimizi Halyna’nın ailesine ve tüm sevdiklerine iletiyoruz. Filmin yapımını belirsiz bir süre boyunca durdurduk. Santa Fe Polis Departmanının soruşturması ile tam bir iş birliği içerisindeyiz. Kazadan sonra bu korkunç olayı atlatmak için yardıma ihtiyaç duyan tüm ekip üyelerimize de terapi servisi sağlayacağız.

Rust yapım ekibi

Olaylar bize ister istemez Crow filminde yaşanan trajediyi anımsatıyor. Boş olması gereken prop tabanca ile Brandon Lee’yi vuran polis rolündeki Michael Massee bu kazanın etkisinden yıllarca kurtulamamıştı. Umarız Alec Baldwin bu trajediyi daha kolay atlatır. Tüm ekibe başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.