HaberlerSinema Haberleri

Jeremy Renner Hastaneden Selfie Paylaşarak Hayranlara Teşekkür Etti

Marvel yıldızı Jeremy Renner‘ın kar küreme makinesiyle geçirdiği kazanın ardından durumunun “kritik ama stabil” olduğunun bildirilmesinden kısa süre sonra aktör, hastane yatağından bir selfie paylaşarak hayranlarına destek için teşekkür etti.

Marvel aktörü, Instagram’daki yaklaşık 19 milyon takipçisine, “Tüm nazik sözleriniz için teşekkür ederim,” diye yazdı. Renner, maruz kaldığı kapsamlı “künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar” nedeniyle iki ameliyatla başlayan uzun bir yola girdiğini açıkladı.

Yazamayacak kadar dağınık durumdayım ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

Önemli miktarda kan kaybettiği bildirilen Renner, kazayı ilk kez kişisel olarak ele alabildi.

Başlangıçta, “hava durumuyla ilgili bir olay” olarak bildirilen durumda Avengers yıldızının işler trajik bir hal aldığında Nevada, Reno’daki evinin yakınında bir aile üyesini yaklaşık bir metre kardan kurtarmaya çalıştığını söyledi. Arabayı kurtarmak için PistenBully veya Sno-Cat olarak bilinen güçlü bir kar küreği kullandıktan sonra Renner, aile üyesiyle konuşmak için kısa bir süre dışarı çıktı ve kendi kendine yuvarlanmaya başlayan yaklaşık 7 tonluk makinenin altında kaldı.

Şerif Bürosundan Açıklama Geldi

Bay Renner, aracını hareket ettirmek için PistenBully veya Sno-Cat’ini almaya gitti. Kişisel aracını sıkıştığı yerden başarıyla çektikten sonra Bay Renner, aile üyesiyle konuşmak için PistenBully’sinden indi. Bu noktada, PistenBully’nin yuvarlanmaya başladığı gözlemlendi. Dönen PistenBully’yi durdurmak için Bay Renner, PistenBully’nin sürücü koltuğuna geri dönmeye çalıştı.

Araştırmamıza göre, bu noktada Bay Renner, PistenBully tarafından eziliyor. Bir görgü tanığı, Bay Renner’ın PistenBully’ye bindiğini ve PistenBully öndeki bir kar yığınının içinde kalana kadar onu bir daha görmediğini ayrıntılarıyla anlattı.

Süper kahraman Hawkeye’ı canlandıran Jeremy Renner, kazaya tanık olan ve ilk müdahale ekipleri gelene kadar yaraya tampon yapmak için havlularla olay yerine koşan komşularının gerçek hayattaki kahramanlar olduğunu belirtti. Çevresinde cömertliği ile tanınan oyuncu uçakla yakındaki bir hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılarak acil ameliyata alındı. Renner’ın ailesi de oyuncunun “inanılmaz” bakımında yer alan herkese teşekkür etti.

Kaynak: MovieWeb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.