Haberler

Ready Player Two Kitabının Konusu Belli Oldu

Ernest Cline’ın, Geek dünyasına armağanı olan Ready Player One kitabının devamı olan Ready Player Two‘nun ana konusu ortaya çıktı.

İlk kez 2011 yılında yayınlanan ve ülkemizde de DEX Yayınları tarafından Türkçe’ye çevrilen Ready Player One (Başlat) kitabının devamına ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.

Digital Spy‘da yer alan bilgiye göre kitabın sinopsis bilgisi, “Beklenmedik bir macera. İki dünya da tehlikede. Hazır mısın?” olarak geçilmiş. Genel konu olaraksa ilk kitapta yaşananların hemen sonrasında geçecekmiş.

Hikayeye göre OASIS’in kontrolünü James Halliday’den devralan Wade Watts, beklenmedik bir görev daha bulur. Halliday’ın gizlediği başka bir Easter Egg vardır. Bu da bulunduğu takdirde OASIS’i daha cezbedici kılacak, devrimsel nitelikte bir teknolojidir. Hatta Wade’in hayallerinin ötesinde bir teknolojidir.

Ernest Cline

Kitap ayrıca yeni bir düşmandan bahsetmekte. Bu isimsiz düşman, Halliday’ın son macerası için milyonları öldürmeyi de göze almıştır. OASIS’in ve gerçek dünyanın tehlikeye girmesi yüzünden Wade ve arkadaşları yeni bir maceraya koyulur.

Bakalım Ernest Cline, ilk kitabın yarattığı başarıyı Ready Player Two ile devam ettirebilecek mi? Birkaç yıl önce yayınlanan Armada kitabı fena değildi ama yazdığı ilk kitap kadar da başarılı değildi. Kitabın çıkışını takiben bir de devam filminin uyarlanacağı da söylentiler arasında dolaşıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.