Haberler

Pugmire ile Orta Çağ Fantazyasında Bir Köpek Olarak Maceralara Koşun!

pugmire-banner

Evinde tüylü dostlarıyla yaşayan FRP oyuncuları çok iyi bilirler ki, onların da oyunlara bir şekilde dahil olması kaçınılmazdır. Köpekleriniz genellikle oyundaki hayvan yoldaşımıza isim kaynağı olurlar ve saatler süren oturumlarda kafası kucağınızda size eşlik ederken, kediniz çoktan yirmilik bir zarı çalmış ve evin en kuytu köşesinde zarla amansız biz savaşa girişmiştir bile.

Artık evcil hayvanlarınızın oyunlardaki yerinin hayvan yoldaşınıza isim kaynağı olmakla sınırlı kaldığı günler geride kaldı çünkü yeni masaüstü oyun Pugmire ile bizzat köpeğinizi oynayabileceksiniz! Daha önce Mouse Guard ile vahşi ormanlarda hayatta kalmaya çalışan kahraman fareleri oynamıştık. Oyun, köpeklerin inşa ettiği, büyünün, kötü kedilerin ve devasa karıncaların kol gezdiği bir orta çağ toplumunda geçiyor.

pugmire-resim1

Pugsteady‘den çıkan oyunun Kickstarter kampanyası hâlâ devam ediyor fakat daha kampanyanın bitmesine 38 gün kalmışken Pugmire 15,000 dolarlık hedefini çoktan geçti bile. Kampanyanın destekçileri, kutu oyunu ellerine ulaşmadan “Pugmire Erken Erişim” ile oyunu internetten indirebilecekler.

pugmire-resim pugmire-resim4

Kickstarter sayfası oyunu şöyle tarif ediyor: “Çok uzak bir gelecekte, bizim dünyamızın külleri içinde yaşıyorlar; macera ve bir kurtuluş yolu arıyorlar. Yüzüklerin Efendisi’nin Maymunlar Gezegeni ile buluştuğunu düşünün ama maymunlar yerine köpekler ile. Bu köpekler eşya kullanımına ve lisanlara hakimler ve onlara kalmış bu dünyayı keşfetmeyi amaçlıyorlar. Bazı köpekler insanlardan kalmış teknolojiyi kullanabiliyor fakat bunun kayıp tanrılardan kalmış büyüler olduğuna inanıyorlar. Diğerleri ise insanlıktan geriye kalan “İnsanoğlunun Düsturu” ile mükemmel toplumu inşa etmeye çalışıyorlar.”

pugmire-resim3

Köpeklerin takip ettiği “İnsanoğlunun Düsturu” ise yedi maddeden oluşuyor: Uslu bir köpek ol, efendine itaat et, sadece seni tehlikeye atanları ısır, evini koru, dürüst olanlara sadık ol, herkesi görülemeyen tehlikelere karşı koru, geride kalanları “yakala.”

pugmire-resim2

Eğer Pugmire ilginizi çektiyse Kickstarter sayfasından detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Şimdi, akıllardaki en önemli soru ise şu: Karakterimin cinsi ne olmalı?

https://www.kickstarter.com/projects/200664283/pugmire-fantasy-tabletop-rpg

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.