Oyun Haberleri

Yeni Bir Star Wars: Knights of the Old Republic Oyunu Geliyor

Yeni bir Star Wars: Knights of the Old Republic oyunu geliştirileceği iddia edildi. Şaşırtıcı yanı ise BioWare ve Electronic Arts‘ın projeye dahil olmayacağı…

Video Games Chronicle‘ın, Bespin Bulletin ve birçok kaynağa dayandırdığı habere göre; Star Wars: Knights of the Old Republic oyunu geliştirilecek ancak oyun Star Wars oyunlarını yapan BioWare ve EA‘dan gelmeyecek.

Lucasfilm, bu ay Star Wars oyunlarının lisanslarının başka oyun firmalarına verilebileceğini duyurmuştu. Bespin Bulletin ve diğer kaynaklar, Star Wars: Knights of the Old Republic‘in de farklı oyun stüdyolarına verilecek oyunlardan olduğunu iddia ediyor. Yakın zamanda Bloomberg‘den Gazeteci Jason Schreier, KOTOR bağlantılı oyunun hiç tahmin edemeyeceğimiz bir yerde geliştirileceğini öne sürmüştü.

Star Wars‘a yakın kaynaklardan biri, EA daha küçük bir Star Wars oyunu geliştirirken, bir ödül avcısı oyununun bir yerde yapıldığını belirterek, “Ödül avcısı oyunu onlarla mı yoksa Ubisoft‘la mı bilmiyorum. Ama EA birşey üzerinde çalışıyor ve duyurulmamış, ne olduğunu bilmediğim farklı bir Star Wars oyunu var. Battlefront 3 olduğunu sanmıyorum.” dedi.

Bu kadar sözü edilen Star Wars oyununun hangi firma tarafından geliştirileceği gizemi çözülene kadar tahminlere başlayabiliriz sanırım. Belki de gerçekten Ubisoft olur, siz ne dersiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.