Oyun Haberleri

World of Warcraft’ın Yeni Ek Paketi Shadowlands Duyuruldu!

Blizzcon 2019′un bombaları ilk günden patlamaya başladı. World of Warcraft‘ın yeni ek paketi Shadowlands duyuruldu!

Blizzcon 2019’un açılış konuşmasında duyurulan Shadowlands, World of Warcraft’ın yedinci ek paketi olacak. Battle for Azeroth’un devamını konu alacak olan ek pakette, Battle for Azeroth’un sonunda hikayenin kötüsüne dönüşen, Horde’un eski lideri Sylvanas Windrunner’ın peşine düşeceğiz.

YouTube player

Ek paketin adını, Warcraft’ın ölüler diyarı Shadowlands’den almasından da anlayacağımız üzere yeni ek pakette iki alem arasında bol bol gidip geleceğiz ve yaşayanlar arasında olmaması gerekenlere karşı mücadele vereceğiz. Peki, ölüler diyarına bu kapı nasıl açılıyor?

Fragmanda da gördüğümüz gibi Sylvanas Windrunner, eski Lich King Arthas Menethil’in düşüşünden sonra Lich King olma yükünü omuzlarına alan Alliance kahramanı Bolvar Fordragon ile çarpışıyor ve tacını almayı başarıyor. Tacı parçalamasının sonucu da Shadowlands ve yaşayanların dünyası arasındaki bariyerlerin yıkılması oluyor.

YouTube player

Blizzard’ın açıklamalarına göre Shadowlands, oyuncu seçimlerine odaklı bir ek paket olacak. Shadowlands’in kendine has, her biri kendi amaçları doğrultusunda hareket eden örgütlerinden biri ile ortaklık kurma şansı yakalayacağız. Ayrıca ek paket ile birlikte yeni bir dungeon da eklenecek oyuna: Torghast, Tower of the Damned. Bunun yanı sıra, maksimum oyuncu seviyesi 60 olacak şekilde düşürülecek. Halihazırda maksimum seviyede olan oyuncuların seviyesi ise 50′ye düşecek.

World of Warcraft: Shadowlands, şimdiden ön siparişe açıldı ve alışveriş sayfasını buradan incelemeniz mümkün. Ek paketin, 2020′de çıkması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.