Oyun Haberleri

World of Darkness MMO’dan Görüntüler

world-of-darkness-banner

Uzun zamandır FRP oyuncularının heyecanla beklediği World of Darkness Online oyununun, geçtiğimiz günlerde CCP Games tarafından iptal edildiğini sizlere üzülerek duyurmuştuk.

Oyun iptal oldu, proje rafa kalktı… ve tam bu olaylardan 2 hafta sonra oyunun görüntüleri yayınlandı.

Reddit’te açılan bir konuda “makingofgames” rumuzlu biri, oyunun yapım aşamasındaki görüntülerini paylaştı. Paylaşılan görüntülere baktığımızda aslında oyunun oldukça bitmeye yakın olduğu hissiyatı uyanıyor.

Eğer çıksaydı, görselliği ile de pek çok oyuncuyu kendisine çekerdi muhtemelen. Vampire the Masquerade: Bloodlines oyununu bizlere hatırlatan görseller, oyunun başarılı bir oyun olabileceğini de hissettiriyor.

Yayınlanan tek şey görüntüler değil tabii ki. Mart 2014’de yapılan Playtest’in kılavuzu da PDF olarak yayınlandı. Bu kılavuzu buradan indirebilirsiniz.

İşte dışarı sızdırılan o görüntüler!

world-of-darkness-online-frpnet01 world-of-darkness-online-frpnet02 world-of-darkness-online-frpnet03 world-of-darkness-online-frpnet04 world-of-darkness-online-frpnet05 world-of-darkness-online-frpnet06 world-of-darkness-online-frpnet07 world-of-darkness-online-frpnet08 world-of-darkness-online-frpnet09 world-of-darkness-online-frpnet10 world-of-darkness-online-frpnet11 world-of-darkness-online-frpnet12 world-of-darkness-online-frpnet13 world-of-darkness-online-frpnet14 world-of-darkness-online-frpnet15 world-of-darkness-online-frpnet16

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Ekran görüntülerini görünce daha da bir koydu. İçim kan ağlıyor resmen, şuna bak ya :(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.