Oyun Haberleri

TMNT: Shredder’s Revenge Bizi 80’lere Götürecek

TMNT: Shredder’s Revenge geliştiricileri Teenage Mutant Ninja Turtles’ın 80’li yıllarda zirve yaptığına inanıyor. Bu yüzden de 80’ler temasından ve retro gaming tasarımlarından ödün vermeyecekler.

TMNT: Shredder’s Revenge 2022 yılı içinde çıkacak olsa da tam çıkış tarihi hâlâ belli değil. Tribute Games ve Dotemu bu projeye hevesle ve özenle yaklaştıklarını vurguluyor. Bu yüzden oyunu aceleye getirmek istemiyorlar. Zira ekibin asıl amacı oyunu hızlıca satışa sunmak değil. Onları bu projeye bağlayan nostaljinin ve coşkulu hevesin hakkını verdiklerinden emin olmak istiyorlar.

Oyun çıktığında onun bizim hayal ettiğimiz şey olmasını istiyoruz. Oyunu bizim onu sevdiğimiz kadar seveceğinizi umuyoruz.

Kamera arkasından taşan bu heveslerini kısa bir sohbet videosu yayınlayarak bizlerle paylaştılar.

YouTube player

Oyunun 1980’ler dönemindeki TMNT tasarımlarını kullanması harika. Gerçi TMNT serisi onu takip eden yıllarda da güzel işler çıkarmaya devam etti. Fakat sevgili kaplumbağaların üçüncü boyutlarına kavuşmaları onları iki boyutlu ve pikselli halleriyle seven hayranları pek açmamıştı.

TMNT: Shredder’s Revenge geliştiricileri de benzer düşünüyor olmalı. Nitekim oyunlarında göze çarpan anahtar kelimeler nostalji, retro, pikseller, arcade ve 80’ler oluyor. Öyle ki oyunun görsellerine ve fragmanına baktıkça gidip iki üç tane jeton alasımız geliyor.

Fragmana göz atmak ve heyecanımızı paylaşmak ister misiniz?

YouTube player

Fragmanda da görebileceğimiz üzere oyunda yalnızca Ninja Kaplumbağalar’ı oynamıyoruz. April O’Neil ve Splinter Usta’yı da seçebileceğiz. Tüm karakterlerin farklı dövüş güçleri olacak. Fakat günün sonunda konu pizzaya gelince tüm farklılıklar yok olacak.

Oyunu aynı anda 4 kişi oynayabileceğiz.

Dibs! Donatello’yu kaptım!

Ayrıca hikayesi açısından da 1987 çizgi film serisinin yeni bir bölümünü izliyormuşuz gibi olacak. Daha ne isteriz ki?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.