Oyun Haberleri

The Lord of the Rings: Gollum, Erken İnceleme Puanlarında Çakıldı

The Lord of the Rings: Gollum, inceleme toplama siteleri Metacritic ve OpenCritic‘e göre 2023’ün en kötü puan alan oyunu oldu.

Birkaç kez ertelendikten sonra ortak yayıncılar Nacon ve Daedalic Entertainment The Lord of the Rings: Gollum oyununu bugün PC, PlayStation ve Xbox konsolları için piyasaya sürdü. Nintendo Switch sürümünün de yıl sonunda doğru çıkması beklenirken erken inceleme planları da geldi.

Metacritic‘in 2023’ün en iyi oyunları sıralamasında bu yıl şimdiye kadar piyasaya sürülen 296 oyun yer alıyor. The Lord of the Rings: Gollum’un PC versiyonu şu anda 43 Metascore ile 295 numarada yer alıyor ve 50 Metascore’a sahip Clive ‘N’ Wrench‘in bir sıra gerisinde.

Bununla birlikte, Gollum’un PS5 versiyonu daha da az beğenildi ve 38 Metascore ile 296 numarada listenin son sırasında yer aldı.

Gollum ayrıca OpenCritic‘in bu yıl yayımlanan uygun oyunlar listesinde de 40 puanla 213 numarada yer alıyor.

Yüzük Kardeşliği’nde anlatılan olaylara paralel olarak gerçekleşen Gollum, oyuncuların Tek Yüzük’ü geri almak için maceraya atıldıkları bir fantezi aksiyon macera oyunu olarak yayınlandı. Oyuncuları Orta Dünya’nın çeşitli bölgelerine götüren ve J.R.R. Tolkien‘in kitaplarından tanıdık yüzleri içeren orijinal bir hikayeye sahip.

The Guardian, incelemesinde Gollum’u “Tolkien’in kurgusuyla ilgili ilginç hiçbir şey yakalayamayan, türevsel, ilginç olmayan ve temelde bozuk bir gizlilik aksiyon macerası,” olarak nitelendirdi.

The Lord of the Rings: Gollum, Push Square‘e göre, “Son derece eski seviye tasarımı, hantal kontroller, ciddi bir cila eksikliği, çamurlu ve etkileyici olmayan grafikler ve sıkıcı bir hikaye ile bir oyunun bozuk bir karmaşası” yorumunda bulundu.

YouTube player

PCGamesN ise şöyle diyor, “Yorucu, tekrarlayan oynanıştan kötü kurgulanmış bir anlatıya kadar, bu asla keşfetmemeniz gereken bir Orta Dünya parçası.”

Oyunun ilk gün yaması ile çok fazla toparlayacağı Daedlic tarafından bize bildirildi. Bizim incelememiz de yakında gelecek. Bakalım bizim bakış açımızla neler okuyacaksınız!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.