Oyun Haberleri

Telltale, Yeni Oyunları Batman ve The Walking Dead Hakkında Açıklama Yaptı

walking-dead-game-banner

Dizi şeklinde yayınladığı oyunlarıyla kendine has bir kitle oluşturan ve oyun kültüründe çığır açan Telltale firması, Batman ve The Walking Dead hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Telltale Games’in hazırladığı The Walking Dead’in 3. sezonu hakkında uzun bir süredir resmi açıklama bekliyoruz. Bu açıklama da E3 fuarına az bir zaman kala resmi ağızlar tarafından yapıldı.

walking-dead-sezon-2-gorsel-004

Anlaşılan bu yılki E3, firmalar için tam bir gövde gösterisi olacak. Her firma ağır toplarıyla fuar alanında ilgi toplamaya çalışacak. Telltale Games de bu firmaların başını çekebilir. Çünkü The Walking Dead’in 3. sezonu ve Batman’in oyunu hakkında resmi açıklama yapıldı.

Yaratıcı ekibin başındaki isim Job Stauffer tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada E3 fuarı sırasında bu iki oyun hakkında detaylı açıklama yapılacağı belirtildi. Walking Dead’in yeni sezonunda Clementine’in daha büyümüş hali üzerine odaklanılacağı düşünülüyor.

Batman: The Telltale Series olarak adlandırılan oyun ise firmanın kendine has grafik motorunun güncellenmiş haliyle önümüze sunulacak. Henüz Batman oyununun hikayesi hakkında bir açıklama yok.

Bu yıl E3’ü yakından takip etmemiz gerekecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.