Oyun Haberleri

Tarihin En İyi Kutu Oyunu – Bored Game

bored-game-gif

Sitemizi takip eden arkadaşlarımız mutlaka kutu oyunu oynamışlardır. Tamam, belki herkes bir Arkham Horror oynamamış olabilir ancak en kötü ihtimalle Tabu, Monopoly gibi oyunları en az 1 kere oynamışsınızdır.

Biz şimdi size dünya tarihinin en iyi kutu oyununu tanıtacağız. İşte karşınızda Bored Game!

Dilimize kutu oyunu olarak girmiş Board Game kelimesinden esinlenerek aynı zamanda da Sıkılmak anlamına gelen Bored kelimesini kullanarak bulunan Bored Game ismi, aynı zamanda klasik kutu oyunlarından sıkılanları ve yenilik arayanları hedefliyor.

1980 ve 90’lı yılların en popüler ve en eğlenceli oyunlarını biraraya getirerek oluşturulan bu platformda çeşit çeşit oyunu aynı anda oynamanız mümkün oluyor.

Videoda görebildiğimiz kadarıyla “Bil Bakalım Kim?”, “Castle Greyskull”, “Dungeons & Dragons Board Game”, “Süper Doktor”, “Aç Hippolar”, “Justice League Board Game”, “Ninja Kaplumbağalar Pizza Fırlatma Oyunu”,  dışında basketbol, bowling, laser tag ve atari gibi oyunları da biraraya getirmişler. Böylece tüm zamanların en iyi kutu oyununu yaratmışlar. Söylenene göre 1994’s Hottest Holiday Toy List (1994 yılının en iyi tatil oyuncakları listesi) sıralamasına da girmiş.

Oyunu satın almak isterseniz DarkIgloo sitesinde 4.500$ gibi bir fiyat belirtilmiş ancak biz halen bu oyun setinin eğlenceli bir şaka olduğunu düşünüyoruz. Açıkçası 4.500$ vermeye cesaret edemedik. Yanlış anlaşılmasın, paradan dolayı değil; şimdi alacaksın kargosu var, gümrüğü var vs. (*yersen*).

Almak isteyen olursa biz de oynamaya geliriz.

İşte Bored Game oyununun eğlenceli videosu. İyi seyirler.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.