Oyun Haberleri

Starcraft, Yenilenmiş Grafikleriyle Geri Dönüyor

starcraft-banner

Starcraft, tüm dünyada strateji severlerin gelmiş geçmiş en iyi ilk 5 listesine her zaman girer – hatta belkide 1. sırada yer alır. Her ne kadar gerçek zamanlı strateji oyunları artık eskisi kadar sık piyasaya çıkmıyor olsa da, 2010 yılında piyasa çıkan Starcraft 2 şu an bile rakiplerine fark atıp, e-spor turnuvalarında hâlâ oynanmaktadır. Ancak, ilk Starcraft (ve ek paketi Brood War) devam oyunlarına nazaran hep daha rafine oldu ve en çok o sevildi.

Daha sıcak sıcak elimize ulaşan bir bilgi var. iNews24’ün haberine göre, Blizzard bu efsane oyunu Eylül ayında HD versiyonunun yapıldığını duyuracak. Kasım ayında gerçekleşecek Blizzcon‘da da daha fazla detay gelecek. Söylenene göre oyunun orijinal hali değiştirilmeyecek ama yüksek çözünürlük ayarları ve geliştirilmiş kullanıcı arayüzü ile piyasaya sürülecek.

starcraft-resim

Blizzard’ın bu konu hakkında resmi açıklaması yok. Eylül ayında Mexico City’de Starcraft 2 dünya şampiyonası finalini yapacak. Tüm dünyanın gözleri bu şampiyonaya çevrilmişken Blizzard’ın bombayı patlatıp oyunu duyuracağı sadece söylenti olsa da heyecanlı bir bekleyiş başlamış gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.