Oyun Haberleri

Star Wars: Battlefront İçin Death Star DLC’si Yolda!

star-wars-battlefront-banner

Star Wars: Battlefront‘un en son ek paketi Bespin’den hevesinizi aldıysanız ve daha fazla içerik için sabırsızlanıyorsanız, sizlere güzel haberlerimiz var.

Bespin’in tüm oyuncular ile buluşmasından oldukça kısa bir süre sonra EA, Battlefront için bir sonraki ek paketi duyurdu. Hem de yeni ek paket, her kesimden Star Wars hayranının kanını kaynatacak cinsten. Star Wars: Battlefront – Death Star ek paketi yolda!

Star Wars Kutlamaları’nın Avrupa ayağında duyurusu yapılan ek paketle birlikte adından da anlaşılacağı gibi bizleri İmparatorluk’un kalesi ve savaş üssü Death Star’ın dar koridorlarındaki mücadelenin bir parçası olacağız. Bunun yanında ek paket, oyuna yeni oynanabilir karakterler de ekleyecek – Star Wars’un sembolleşmiş yüzlerinden biri olan Chewbacca ve ödül avcısı Bossk.

YouTube player

Ek paketin en ilgi çekici özelliklerinden biri ise şüphesiz ki mücadelemizin, Death Star’ın dışında gerçekleşecek olması. Fragmanda da gördüğümüz gibi ek pakette ilk Death Star’ın yok oluşuna sebep olan Yavin Savaşı’nı yaşayacağız ve A New Hope’un unutulmaz sahnelerinden biri olan meşhur siper kovalamacası anını da bizzat deneyimleyeceğiz.

Star Wars: Battlefront – Death Star, Aralık ayında oyuncular ile buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.