Oyun Haberleri

Space Hulk PC’lere Dönüyor!

space-hulk-banner

Games Workshop’un efsanevi kutu oyunu Space Hulk PC’lerimize ve iOS’a geri geliyor. Terminatör zırhı içerisindeki tecrübeli Space Marine’ler, uzayın boşluğunda sürüklenen devasa uzay gemisi enkazları içerisinde zorlu görevleri canları pahasına yerine getirmeye çalışıyor.

space-hulkGenestealer’lar ile karşı karşıya kalacak olan İmparator’un sadık askerlerinin büyük kısmı ve genellikle çoğu bu tür görevlerden sağ kurtulamasa da sıra tabanlı taktik strateji türünde pek yeni bir oyun göremiyoruz. Evet, bu yeni Space Hulk oyunuyla değişecek. Daracık koridorlarda karşılaşacağımız Tyranid sürüleri daha şimdiden bizi heyecanlandırıyor. Şüphesiz Terminatör’lerin de adrenalin salgı bezleri (Artık kaç taneyse…) aynı şekilde çalışacak.

Hikaye basit, Blood Angels Chapter’ından Terminatör’ler ille Sin of Damnation isimli Space Hulk’un gövdesinde, klasik kutu oyunu olan Space Hulk’un atmosferini soluyacağız. Ancak 3D animasyonlar, kanlı çatışmalar, tükenen Action Point’ler ve koridorları parçalayan bolter mermileriyle. Teknik olarak Bolter’lar roket ateşlese de bunu FRPNET’teki Warhammer yazılarında zaten öğrenebilirsiniz.

2013’te çıkması beklenen Space Hulk, farklı bir Warhammer oyunu olarak heyecanla beklediğimiz nadir yapımlardan olacak.

İşte trailer:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.